100 Blogs op deze site; dat vraagt om een feestje, een terugblik en een leuke actie.

100 blogs op mijn website

Coaching met Sanne viert feest! Want dit is nummer 100; er staan nu 100 blogs op deze website. En dat vraagt om een klein feestje. Maar voor we daaraan beginnen, kijk ik graag samen met jullie terug naar de tien meest gelezen blogs tot nu toe. Want er zijn een paar van die 100 blogs die eruit springen. En die deel ik graag in onderstaande top-10:

Waarom gevoelens loslaten een illusie is – en wat je wél kunt doen

5 Dingen die de kwaliteit van je dag enorm vergroten

Hoe vind je jouw (ge)liefde?

Boeken

Een effectieve oefening om uit je hoofd, in je lijf te komen

10 Topboeken over persoonlijke ontwikkeling

Elke dag mediteren…? Help, hoe houd ik dat vol?! 5 tips

Lucia Rijker over gelukkig zijn (interview)

Leren omgaan met pijn & verdriet: zo gaat het makkelijker

10 Bijzondere doe-tips voor jou en je lief

Dat waren de 10 populairste blogs van coachingmetsanne.com. Om het te vieren heb ik een leuke actie bedacht. Daar lees je alles over in blog nr. 101. Dank je wel voor jullie support, het lezen, liken, delen van blogs en jullie eerlijke en openhartige reacties erop!

Volg je dit blog al?

Houd deze website dus goed in de gaten: volgende week lees je alles over de speciale actie. Volg je dit blog al? Je kunt me volgen via Bloglovin’, WordPress Reader en via e-mail (zie e-mailveld rechtsboven van dit blog). Ook kun je je – als je wilt – aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wil je andere populaire blogs van de afgelopen tijd bekijken, in dit blogje staat een overzicht met andere populaire blogs van deze site.

Onderwerpen die je mist?

Lees je mijn blogs en denk je nu: ‘Ik heb een vraag, probleem of onderwerp waar ik écht graag eens een blog over zou willen lezen’. Laat het me dan weten als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld onder dit blog reageren, en het onderwerp noemen. Is dat je te persoonlijk (met naam en toenaam)? Dan kun je ook onder een pseudoniem reageren, of me een privé-berichtje sturen, via het contactformulier. Je vraag/thema is van harte welkom!

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach, Den Haag