Referenties over coaching

Deze mensen gingen je voor, en schreven over de coaching die ze bij me kregen de volgende referenties. Zie eventueel ook de referenties op Google.

Anoniem (31)

‘De gesprekken die ik met Sanne heb gevoerd waren inspirerend. Zij heeft mij goed geholpen toen ik vorig jaar in een moeilijke periode had. De tips en trucs die zij mij daarvoor heeft gegeven pas ik nog steeds toe in het dagelijks leven. Mocht ik ooit weer in een moeilijke periode belanden dan neem ik zeker weten weer contact met haar op.’

Karin (39)

‘De gesprekken met Sanne heb ik als heel prettig en verhelderend ervaren. Sanne stelt de juiste vragen en heeft mij zo geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf. Vanuit mezelf ben ik in het begin vaak terughoudend maar door haar vriendelijke en open aard is het erg makkelijk om met Sanne te praten en vervolgens de juiste stappen te kunnen zetten. Ik kan Sanne als coach absoluut aanbevelen!

Roy (40)

‘Coaching met Sanne heb ik als zeer prettig en verhelderend ervaren. Sanne is een goede luisteraar en is scherp op zowel je non-verbale als verbale communicatie. Daaruit weet Sanne goede vragen te stellen en je te confronteren op een prettige en respectvolle wijze. Sanne had mijn vertrouwen in de eerste sessie al gewonnen, iets wat ik van de meeste coaches die ik heb ervaren zeker niet kan zeggen. Ik heb veel geleerd, nieuwe inzichten opgedaan en heb een persoonlijke groei doorgemaakt. Daar ben ik Sanne dankbaar voor!’

Anoniem

‘Sanne wist vrijwel direct tot de kern te komen en was alert op woorden ik gebruikte. Soms haakte ze plots op woorden/zinnen aan en ging er dieper op in. Hierdoor was ze op een warme manier confronterend, waardoor het me enorm hielp. Ze lette heel goed op en hoorde me echt. Het contact op zielsniveau (als je dat zo noemt) voelde veilig en vertrouwd; de verbondenheid. Sanne is niet zomaar een coach. Ze raakte mijn hart en doorprikte mij oordeelloos. Hierdoor was het kale en blote gevoel verdraagzaam. Een vanzelfsprekendheid te bestaan en vanuit de oorsprong afstemmend met mezelf te ‘zijn’, is waar we aan gewerkt hebben. Er is een begin gemaakt.’

René (32)

‘Zeer blij met Sanne! Ik kwam bij Sanne met een hulpvraag maar gedurende de sessies ben ik meer gegroeid dan ik ooit had gedacht. Ik groei elke keer weer als persoon en dit helpt mij zowel privé als zakelijk. Stap voor stap helpt de mij enorm. Behalve dat Sanne weet waar ze het over heeft, is ze oprecht en geïnteresseerd. Sanne, dank je wel!’

Nynke (21)

‘Sanne heeft mij in korte tijd mijn denkwijze en gedrag, ontstaan vanuit een lange lastige periode, laten evalueren en ombuigen. Met simpele handvatten heb ik meer controle over mijn gedachten en het daaropvolgende gedrag. Mijn zelfvertrouwen heb ik door haar van een 4 naar een 9 gebracht en dat voelt super!’

Xander (51)

“Ik zie mijn persoonlijke ontwikkeling als een ongoing process, en ik heb daarbij reeds gebruik gemaakt van diverse personal coaches. Afgelopen jaar heb ik hierbij voor het eerst gewerkt met Sanne, en wat een openbaring was dat. Eindelijk eens een personal coach die echt luistert, maar je ook goed de spiegel voorhoudt. Daarnaast komt ze ook met goede ideeën, en geeft ze tevens concrete handvatten om je daadwerkelijk een stap vooruit te helpen. Kortom een echte topper👍, en voor mij geen ander meer.”

Natasja (43)

“Sanne heeft mij geleerd om balans te vinden tussen werk en privé. Het is heerlijk dat je met haar op verschillende plekken (lees buiten) je sessies kan doen, maar dus ook binnen als je dat prettiger vindt. Sanne is een super fijn persoon, ongelooflijk toegankelijk en geeft je het gevoel dat je alles aan haar kwijt kan en bij haar kan neerleggen. Waar zij vervolgens de juiste handvatten biedt om daar dan ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Dank je wel lieve Sanne en tot snel, want ik heb me weer ingeschreven voor haar sessies.”

Rob (32)

“Sanne heeft voor mijn leven een ultiem belangrijke rol gespeeld. Zonder haar was ik nu niet waar ik nu ben. Ik ben vaker bij coaches geweest, maar Sanne was de eerste die mij zo snel bewust kon maken van bepalende dynamieken in mijn leven en hoe ik écht over dingen dacht. Binnen no time was ik er achter wat de onderliggende oorzaak was van problemen waar ik al jaren tegenaan liep. De combinatie van de praatsessie en de meditatie (waar we de sessies vaak mee afsloten) werkte voor mij heel goed.

Ik was zelf een beetje verbaasd over hoe snel ik stappen aan het maken was. Terugkijkend denk ik dat vooral het vertrouwensgevoel en het versimpelen van mijn issues leidden tot vlot succes. Daardoor leek ineens alles relatief ‘makkelijk’ op te lossen; in haalbare stappen. Stap voor stap, zonder te veel druk erop te leggen zijn we aan de slag gegaan in het coachtraject. En het resultaat mag er zijn.

Ik heb Sanne nu al iets minder dan een jaar niet gezien, maar haar adviezen en de inzichten die ik opdeed in de coachgesprekken helpen mij nog steeds elke dag. Daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar!”

Iris (31)

“Sanne, dankjewel voor onze leerzame tijd! Je bent een fijne gesprekspartner maar vooral iemand die mij aan het denken zet. Iemand die alles minder zwart en wit leert bekijken en helpt bij het opnieuw plezier krijgen in mijn werk. Heel waardevol en heel erg bedankt hiervoor!”

Brenda (49)

“Ik kan een ieder een coachingssessie met Sanne aanraden. Er is nog zoveel te leren in het leven. Mijn coachingsessies met Sanne, hebben mij enorm geholpen om oa mijn lat lager te leggen voor zowel mijzelf als mijn omgeving. Dank Sanne voor de mooie dingen die jij mij (weer) hebt laten (in)zien.”

Ed (38)

“De gesprekken met Sanne heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Zij geeft goed inzicht op een veilige wijze, waardoor je aan het nadenken wordt gezet. De coaching is voor mij waardevol geweest.”

Marjolein (44)

“Met een lach en een traan heb je me door een moeilijke periode heen geholpen, en heb je toch altijd net iets dieper doorgevraagd waardoor ik wel verplicht werd om goed in mezelf te kijken wat ik voel en wil.”

Leon (41)

“Vooraf was ik sceptisch over wat de sessie ging brengen; ik ben vanuit mezelf redelijk gesloten. Ondanks dat ik niet direct het achterste van mijn tong laat zien weet Sanne, door gericht de juiste vragen te stellen en door te vragen, snel de vinger op de “zere” plek te leggen. Hierop een aantal tips gekregen welke ik tot op heden in mijn dagelijks, zowel zakelijk als privé, met goed resultaat toepas en zelf adviseer bij andere mensen welke tegen dezelfde problemen aanlopen.”

Anoniem (43)

“De werkwijze en de persoonlijkheid van Sanne sloot volledig aan bij wat ik zocht in een life coach. Geen ingewikkelde technieken of zweverig gedoe.  Ze behandelde mij vanuit mijn eigen unieke situatie. Sanne combineert het wetenschappelijke met het spirituele, waardoor het voor mij toegankelijker is om haar adviezen en tips toe te passen in mijn dagelijks leven. Dankzij Sanne heb ik voldoende bagage om een nieuwe fase in mijn leven welkom te heten. Ik ben Sanne ontzettend dankbaar voor haar inspiratie en alles wat ze mij heeft bijgeleerd. ”

Anoniem (32)

“Begin juli 2019 heb ik bij Sanne een intensieve 3-daagse coaching gevolgd. Zij heeft zich enorm verdiept in de onderwerpen en vraagstukken waarvoor ik haar had benaderd. 3 dagen lang had ik meerdere uren per dag coaching zowel binnen als buiten de praktijk. Sanne gaf mij veel tips qua literatuur maar ook voor mijn vrije tijdsbesteding aangezien ik deze drie dagen in Scheveningen verbleef. Ze geeft ruimte om het programma naar wens en behoefte aan te passen, alles met het oog op de gewenste richting en het gevoel als uitgangspunt. Er is openheid voor een diversiteit aan onderwerpen en methodieken. Zo stond ik niet erg open voor meditatie en yoga en heeft ze dit ook niet toegepast tijdens de coaching. Na de coachingssessies ontving ik direct tips over bijpassende blogs, filmpjes, oefeningen en literatuur. De gesprekken en oefeningen hebben mij handvaten gegeven om met mijn vraagstukken om te gaan en aan de slag te gaan met als belangrijkste resultaat rust in mijn hoofd. Sanne is direct, open en heeft gepaste humor. Een aanrader voor een ieder die even ME-time of coaching nodig heeft!”

Viola (38)

“Lieve Sanne, Super bedankt voor je tips, een luisterend oor zijn en meer rust creëren in mijn leven. De gesprekken met jou waren fijn, fijn om mijn hart (soms vol met angsten) bij jou te luchten. Ik heb er erg veel aan gehad.
Veel liefs Viola”

Jeroen (27)

“Sanne heeft mij erg goed geholpen om meer inzicht te krijgen in mijzelf. Het is erg makkelijk om met haar te praten en ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemakt bij haar. Sanne stelt de juiste vragen en wist mijn eigenschappen vaak mooi te vatten waardoor mijn belevingswereld groter is geworden. Ik vond het erg fijn om met haar te werken. Ze heeft mij voor mijn gevoel goed begrepen en ingeschat waar ik haar hulp bij kon gebruiken. Zo heeft ze mij geholpen om stappen te zetten in de omgang met teleurstellingen en rust te vinden in mijn “drukke hoofd”.”

Fred (58)

“De Krachtige Veranderingen-sessie gaf me inzicht in mijn belangrijke drijfveren en angsten. Alleen al het benoemen ervan was verhelderend, en ook emotioneel. Ik weet nu beter wat belangrijk voor me is, waar ik wel en niet energie van krijg. Dat helpt me enorm om de juiste koers te kunnen houden in mijn leven.”

Wendy (46)

“Ik vond het best spannend om voor het eerst naar Sanne toe te gaan.
Al heel snel, voelde ik mij comfortabel. Sanne straalt zoveel rust, vertrouwen en warmte uit. En dat zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze laat je zijn, wie je daadwerkelijk bent en voelt goed aan waar jouw passie ligt. Door pakkende vragen te stellen, bedenk je eigenlijk zelf grotendeels de antwoorden. Voor mij heeft ze de chaos in mijn hoofd, weer op orde gebracht en dat in 1 sessie. Echt knap! Zoals men dat zo mooi omschrijft: mijn hoofd had teveel tabbladen open staan. Sanne heeft het gerangschikt en een aantal gesloten. Ze geeft je concrete opdrachten mee, waardoor je waardevolle inzichten krijgt en uiteindelijk weer in je kracht komt te staan. Ik raad iedereen, deze geweldige coach aan. Dankjewel Sanne!”

Sonja (39)

“The key to great coaching is all about asking great questions. Sanne isn’t telling you what to do – she is helping you to come up with your own answers by asking the right questions at the right time. After just one single session, I knew what my next right move was. This session with Sanne greatly exceeded my expectations.”

Juul (21)

“Sanne is een geweldige coach met hart voor de zaak. Ik heb ontzettend veel geleerd van haar in de tijd dat ik bij haar gecoached werd. Van dingen zo simpel als het leren goed plannen en je tijd slim indelen, tot hoe je een lastig gesprek kunt aangaan en hoe ik beter op mezelf en mijn grenzen kan letten. Ik wil haar iedereen aanbevelen die nu een verandering in zijn/haar leven wil gaan maken.”

Anoniem

“Sanne heeft me op een fijne rustige manier alles op een rijtje laten zetten en de kern van mijn klachten en valkuilen zelf laten ontdekken. Van daaruit losten we elke sessie weer een vraagstuk op. Sanne kan fijn luisteren en raakt soms een gevoelige snaar waardoor ik goed tot inzichten kwam. Na een jaar geleden door Sanne goed uit een (bijna) burnout geholpen te zijn, ben ik vandaag weer terug geweest voor een “krachtige veranderingssessie“. Dat was heel goed, verrassend en leuk om te doen! Ik raad je Sanne aan omdat ze een warme coach is waarbij je je snel op je gemak zult voelen.”

Iris (30)

“Sanne is een zeer toegankelijke coach en als persoon open, eerlijk en slim. Door haar sessies heb ik geleerd te reflecteren op situaties, zowel persoonlijk als werk gerelateerd. Door deze combinatie heb ik op beide gebieden een bijzondere vooruitgang geboekt, precies waar ik naar zocht! Sanne gaat aan de hand van een vraagstuk gestructureerd te werk en helpt hierbij vervolgens stap voor stap. Hierdoor heb ik goed en geleidelijk mijn doel van de coaching sessies bereikt. Ik zou Sanne absoluut aanbevelen als coach omdat ze goed kan luisteren, helpt waar nodig is maar je ook zelf kan sturen naar een oplossing en omdat ik alle coaching sessie als zeer prettig heb ervaren.”

Anoniem (35)

“Het is prettig om met Sanne te praten. Ze luistert aandachtig en geduldig om vervolgens de juiste vragen te stellen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar zodat ik kon/durfde zeggen wat ik echt voelde. Als hooggevoelig iemand vergeet ik soms weleens wat ík nou wil en wat ík belangrijk vind. De sessies met Sanne hebben mij hierbij geholpen. Sanne is doortastend, eerlijk, lief en neemt de tijd voor je. Fijn!”

Anoniem (34)

“Sanne gaf me meteen het gevoel dat ze me begreep en ik haar kon vertrouwen. Het was in het begin lastig voor mij om onder woorden te brengen met welke gevoelens ik te maken had, maar Sanne prikte er meteen recht doorheen. Haar aanpak gaf mij het vertrouwen dat ik op de goede weg ben en met een aantal simpele oefeningen hielp ze mij om weer op het juiste spoor te komen. De meditatieoefeningen die ik met haar heb gedaan, waren een schot in de roos en waren erg effectief voor mij. Ze heeft mij geleerd om niet zo streng voor mezelf te zijn. Ik ben erg blij dat ik Sanne heb ontmoet. Ik gun iedereen zo’n fijne en betrokken coach!”

Fred (59)

”Sanne is een bijzonder prettige coach die me helpt om te reflecteren op carrière en werk. Ze luistert goed, stelt scherpe vragen en komt met praktische oplossingen. Nuttig voor mij, aanbevolen!”

Plonia (40)

“Toen ik vast zat in mijn werk en mijn flow kwijt was, ben ik op zoek gegaan naar een goede coach. Ik zocht een coach die niet de standaard vragen stelt, ik wilde er een die net die andere vraag stelt. De vraag waar je van gaat nadenken en een andere blik geeft. Toen vond ik Sanne. Met haar vriendelijke en open aanpak, is er in korte tijd veel voor mij veranderd. Een aanrader!”

Miriam (45)

“Wat is het prettig om met Sanne in gesprek te zijn! Ze weet waar ze over praat, neemt de tijd en reikt praktische tips aan. Daarbij is Sanne ‘gewoon een mooi mens’ waarbij je je direct op je gemak voelt.”

Monique (56)

”Vandaag (29-08) ben ik bij coach Sanne geweest. Ik vond het een zeer waardevolle coaching. Ook vind ik Sanne een hele eerlijke lieve vrouw met verstand van zaken. Ik voelde me erg bij haar op mijn gemak. Ik ben zeer tevreden en zou zeker nog graag een keer naar haar toegaan.”

Elian (40)

Review Google: ”Wat ben ik blij dat ik in een warrige tijd bij Sanne terecht kon. Ze zette alles op een rij en liet mij zelf inzien wat er nu eigenlijk dwars zat. Haar kracht zit hem in het luisteren, precies de goede vragen stellen en haar kennis. Ik kijk regelmatig in mijn schriftje dat ik tijdens de eerste sessie van haar kreeg en waarin ik aantekeningen maakte om even de handvatten na te lezen die ze me gaf. Daarmee ga ik dan weer aan de slag. Sanne is een hele fijne coach je je rust, balans en geluk gunt. Ik ben haar erg dankbaar!”

Review Facebook: ”Jee, wat heb ik veel geleerd bij Sanne. Zij heeft me vooral zelf laten inzien hoe ik aan de slag kan met situaties waar ik tegenaan liep. En dan is het een kwestie van toepassen. Als het oefenen tegenviel luisterde ze en liet ze me nieuwe mogelijkheden ontdekken. Sanne is heel relaxed en coacht geduldig maar ook kordaat. Ben een heel stuk dichter bij mezelf gekomen en leer nog steeds. Ik heb enorm veel aan haar te danken!”

Anoniem (49)

“Ik heb Sanne ervaren als een fijne en vriendelijke coach. Ik voelde me bij haar op mijn gemak. En ondanks dat ik volkomen blank het gesprek in was gegaan, en geen specifieke problemen heb, werden mij goede handvatten aangereikt om met bepaalde situaties (waar ik toch meer tegenaan liep dan ik me had gerealiseerd) beter te kunnen omgaan. De sessie vloog voorbij, zo prettig was het.”

Nicky (27)

“Vanmorgen een super fijne coaching sessie gehad met Sanne Wurzer. Bedankt Sanne voor de goede adviezen en voor het creëren van rust in mijn gedachten! Tot snel!!”

Ronald (44)

“Het is fijn om te klankborden met Sanne – ze kan goed luisteren, relativeren en is creatief in het zien van kansen – aanrader om haar een stukje mee te laten lopen!”

Dirk Jan (39)

“Sanne begeleidt mij al enige tijd met haar coaching, zowel persoonlijk als zakelijk. Door haar open en vriendelijke persoonlijkheid voel je je bij haar snel vertrouwd. Het fijne van gecoached worden door Sanne is dat ze door haar werkervaring zelf ook weet wat voor een soort zakelijke struggels er zijn. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met meditatie en de meer spirituele hoek, maar het wordt nooit zweverig en altijd praktisch toepasbaar. Ze heeft mij ook geholpen een aantal privé zaken op te lossen. Ik gun dan ook iedereen een Sanne!”

Irene (40)

“Ik heb Sanne leren kennen in het talent-programma van Van Dijk Educatie. Een nuchtere doortastende dame die jou in staat stelt echt te reflecteren en richting te geven aan datgene wat je wilt. Zeer aangenaam in de omgang en werkt met fijne energie samen met jou aan datgene wat jij wil, waarbij onderzoekend vragen en spiegelen echt zorgt voor de benodigde diepgang.”

Anoniem (32)

”Ik ben zo blij dat ik naar je toe ben gekomen, ik had van te voren niet kunnen verwachten dat de coaching mijn leven zó zou transformeren.”

Martin (32)

“De coaching met Sanne ervaar ik als zeer prettig en leerzaam. Ik ben blij dat ik Sanne heb leren kennen en voel me erg op mijn gemak tijdens de coaching. Zij heeft mij op een prettige manier geconfronteerd met mijn gedachtes en gewoontes. Door de gesprekken, oefeningen en tools heb ik door Sanne grote sprongen gemaakt. Naast de coachingsgesprekken is Sanne altijd behulpzaam en geïnteresseerd via het mail contact. Ik kan ieder persoon Sanne aanraden als coach.”

Hanneke (?)

“Ik kwam op je site en ben FAN van je BLOGS, vooral die over loslaten en omgaan met emoties. Zo helder en duidelijk omschreven… DANK daarvoor. Keep up the good work!”

Saskia (42)

“Ik heb mijn sessies met Sanne als heel prettig ervaren. Ze kan heel goed luisteren, toont begrip, maar confronteert je ook met zaken. Maar altijd wel op een prettige, opbouwende manier. Na elke sessie krijg je een of meerdere realistische en haalbare punten mee waar je aan kunt werken. Kortom, ik ben een tevreden klant!”

Céline (40)

“Eerlijk, kordaat en integer, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan onze gesprekken denk. Sanne heeft me geholpen om de volgende stap in mijn carrière vorm te geven. Ze stelde de juiste vragen en voelde haarfijn aan waar de pijnpunten zaten. In een hele korte tijd heeft ze me goed op weg geholpen. De uitkomsten van de gesprekken toentertijd, komen nu nog steeds van pas.”

Anoniem (45)

”Hierbij wil ik de individuele coaching van Sanne van harte aanbevelen. Ik heb gebruik gemaakt van coachgesprekken in het kader van werkgerelateerde spanningsklachten (in mijn rol als Compensation & Benefits Officer). Ik heb de coaching van Sanne als erg prettig ervaren. Ze is pragmatisch, sluit aan bij de cliënt en stelt de goede vragen om je anders naar zaken te laten kijken. Door haar heb ik kennis gemaakt met meditatie, wat voor mij als rationeel persoon in eerste instantie iets was wat buiten mijn ‘comfort zone’ lag. Hier heb ik veel baat bij gehad. Ook de praktische aanpak, geen wondermiddel verwachten, maar kleine stapjes, acties benoemen en dingen uitproberen heeft voor mij gewerkt. Bedankt Sanne !”

Annette (43)

“Sanne is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Het heeft me verrast hoe zij, op haar relatief jonge leeftijd, zo wijs is. Ze weet je op een prettige manier te confronteren met je ingeslepen gedachten, aannames en gewoontes. En weet ze om te buigen naar een milde kijk op jezelf, maar ook op anderen. Sanne doet dat door scherpzinnige vragen te stellen, waardoor je leert denken en kijken op een andere manier. Naar jezelf…en naar je omgeving! Ze werkt vanuit haar hart en is een ontzettend betrokken coach! Sanne, enorm bedankt voor je input. Ik heb je als verrijking van mijn leven ervaren!”

Anoniem (43)

”Dus dít is het, om écht te leven.. Zó voelt dat. Wat is dit fijn zeg.”

Jeanet (47)

”Sanne heeft een open en directe manier van coachen. Het fijne is dat je je direct op je gemak voelt. Ik geloof dat het een combinatie is van right time, right place, right people om de juiste inzichten te krijgen en stappen te zetten. Sanne heeft mij op zo’n goed moment geholpen om de moed te vinden mijn emoties te durven (door)voelen. Het heeft mij verder geholpen en leerde me ook om meer te kunnen ontspannen. Daarbij ga je met goede tips en een superfijne blogpagina naar huis. Hiermee kun je je blijven verrijken.”

Ilse (41)

”Een coach die efficiënt, doeltreffend en de juiste vragen stelt, zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik aan Sanne denk. Ik was/ben onder de indruk van de manier waarop Sanne ogenschijnlijk lastige kwesties moeiteloos ombuigt naar “simpele” vraagstukken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen maakt. Geen onderwerp gaat Sanne uit de weg, ze luistert, geeft feedback en laat je gestructureerd te werk gaan. Sanne verdient mijn oprechte aanbeveling!”

Igor (23)

”Dankjewel Sanne dat ik stage bij jou kon lopen. Ik heb echt veel kunnen leren, en kan niet wachten om met mijn eigen Lifecoaching praktijk aan de slag te gaan. Ik ga jou daarom zeker aan anderen aanbevelen, omdat het tegenwoordig echt lastig is om een professionele lifecoach te vinden.”

Pauline (38)

”Ik vind Sanne echt een geweldige coach; heel geduldig en zonder te oordelen luistert ze naar mijn verhaal en door het stellen van de juiste vragen en het teruggeven van haar helikopterview, heb ik ineens meer inzicht in mijn hele verhaal en weet ik wat mij te doen staat.. Kortom, je hebt je leven zelf in de hand, maar Sanne kan je hier een heel stuk bij op weg helpen als je erin vast loopt! Thanks Sanne!”

Amrita

”Het is alweer even geleden dat ik een coaching sessie bij Sanne als cadeau kreeg. En wat een cadeau! Zoveel liefdevolle aandacht en helderheid tegenover me. Dat maakte het zo makkelijk, hierdoor ontvouwden de dingen zich die nu gezien willen worden. Dank je wel Sanne!”

Jarek

”Ik heb heel veel aan de website van Coachingmetsanne, het gratis e-book over meer rust in je hoofd is erg handig. Als ik in de buurt van Den Haag woonde zou ik zeker overwegen om een coaching hier te doen. De “Leren mediteren” cursus is ook super, ga zo door!”

Kim (31)

”Sanne is een hele fijne coach, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze is een warm en lief persoon, en doet haar werk duidelijk met passie. Ze kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en open kan stellen. Haar oplossingsgerichte manier van werken is erg fijn en geeft je handvatten die je gelijk kan inzetten en meenemen.”

Will (50)

”Ik heb Sanne als een toegankelijke en prettige sparringpartner ervaren, die vanuit empathie en oprechte belangstelling naar mij toe, en toch ook heel duidelijk, sturing kan geven zonder te vervallen in allerlei opdrachten en adviezen. Ze denkt mee, ze draagt aan en wat ik bijzonder aan haar heb gewaardeerd is dat ze ook buiten de reguliere sessies om, in mailtjes, belangstellend en positief was, dus veel dank Sanne!”

Ellen (28)

”Alweer bijna een jaar geleden had ik mijn eerste ontmoeting met Sanne. Ik zat niet lekker in mijn vel en bleef in bepaalde gedachten hangen waardoor ik steeds onzekerder werd. Ik zocht naar iemand die mij kon helpen en vooral iemand die bij mij en mijn situatie paste. Dat was (en is) Sanne. In de gesprekken die we samen hebben gehad heeft ze me geleerd om beter om te gaan met mijn angsten, perfectionisme en ‘mijn kritische ik’. Ik ben goed zoals ik ben! Dat heeft Sanne mij laten zien. Ik heb dit jaar veel stappen gezet, maar ben nog steeds volop in beweging en dat zal altijd zo blijven denk ik. Bij toekomstige beren op de weg zal ik haar zeker weer benaderen. Bedankt voor je vertrouwen, je rake vragen en fijne wandelingen in de duinen!”

Renée (31)

“Sanne is een heel fijne coach. Ze is nuchter, heeft een positieve kijk op het leven en weet dit door te luisteren, de juiste vragen te stellen en te inspireren over te brengen tijdens haar sessies. Totaal niet zweverig, juist lekker normaal. En dat tijdens een lekkere wandeling door de duinen of het bos. Sanne is enorm slim en attent en doet haar werk duidelijk met plezier. Er is geen reden om te twijfelen om Sanne als coach te vragen!”

Vicky (37)

“Sanne komt heel snel tot de kern van je vraag, stelt dus de juiste vragen en vraagt ook door. Een heel fijn en prettig persoon om mee samen te werken, waar iedereen denk ik veel van kan leren. Ik mis onze gesprekken nog vaak. Heel veel succes met je hart volgen, goed bezig.”

Wouter (34)

“Gelukkig heb ik tijdens onze koffie-breaks vaak genoeg gebruik kunnen maken van jouw coaching skills smile emoticon. ‘Helaas’ liep ik altijd weg met mind-opening inzichten waarmee ik iets ‘moest’/kon doen… Thanks. Ik ben ervan overtuigd dat je iets doet waarin je verdomd goed bent en waaruit je veel energie gaat halen. De ideale mix!”

Eva (45)

“Mijn ervaring met Sanne is dat ze duidelijk, direct en rustig is. Ze gaf mij het gevoel mijn verhaal kwijt te kunnen én met duidelijke doelen te werken. Ook is ze niet bang om te confronteren en mogelijke uitdagingen en belemmeringen kan ze duidelijk verwoorden. Mocht ik weer in een situatie zitten waarin ik coaching kan gebruiken, zal ik zeker weer voor Sanne kiezen.”

Jan (36)

“Warm, integer en to the point zijn de peilers hoe ik Sanne het beste kan omschrijven. Met haar inlevingsvermogen en focus op de doelstelling is zij de aangewezen persoon om issues vanuit andere invalshoeken te benaderen en te integreren in het dagelijks handelen. Ik kan het iedereen aanraden!”

Vicky (31)

“Het is altijd erg fijn om met Sanne te praten. Ze staat open voor je, denkt met je mee en stelt ook de juiste vragen! Ik voel me altijd op mijn gemak, en heb de gesprekken altijd als erg prettig ervaren. De vriendelijke benadering en het luisterend oor stelden me ook altijd gerust, Sanne is gewoon ook echt een lieverd die je kan vertrouwen! Ik heb erg veel aan de gesprekken gehad, het is niet alleen fijn om ergens je verhaal kwijt te kunnen, maar het hielp mij ook om bepaalde situaties in perspectief te brengen. Aanrader!”

Trainer Coaching-opleiding Frank

“Ik heb Sanne leren kennen in mijn opleidingsgroep voor coaches. Zij viel op door haar rustige uitstraling en het gemak waarmee ze met ieder omging. Door haar rijke ervaringen leek ze ouder dan ze werkelijk is. Tijdens de coachgesprekken bleek ze heel goed contact te maken, vertrouwen te winnen en de juiste vragen te stellen. Hierdoor kregen mensen nieuwe inzichten aangaande hun situatie en werden zij zich bewust van andere zaken die ook meespeelden. Sanne weet zowel op persoonlijk als op professioneel vlak mensen in beweging te krijgen. Eigenlijk was ze al een natuurtalent en heeft ze dat met de theorie van de coachmethodieken verder verfijnd. Ik zie het als een voorrecht om haar te hebben leren kennen.”

Johan (41)

”Als je kunt luisteren, helder kunt communiceren, de wereld in al zijn facetten zelf hebt ontdekt en oplossing gericht denkt dan heb je de juiste bagage om andere mensen te helpen, trainen en ondersteunen in een klein deel van hun leven. Jullie hadden het al door! Ik heb het over Sanne!”

Marian (50)

“Wanneer je met Sanne praat, luistert zij aandachtig en met veel interesse naar je verhaal. Ze ziet en hoort ook wat je niet vertelt, dat maakt haar tot een pracht-coach!!!”

Lisette (39)

“Ik ken Sanne als een krachtige vrouw met een positieve blik naar de wereld. Zij kan enorm goed luisteren en de juiste vragen stellen om tot de kern te komen. Met haar ervaringen uit andere delen van de wereld heeft zij veel kennis en vaardigheden om te coachen. Haar frisse blik, enthousiasme en betrokkenheid maken haar een heerlijk mens om door gecoacht te worden. Keep up te good work, Sanne!”

Diana (38)

“De coachwandelsessies met Sanne voelde als een wandeling met een lieve, betrokken vriendin. Sanne weet een sfeer te creëren van vertrouwen, openheid en veiligheid. Zij nodigt je uit om dieper in jezelf te kijken door het stellen van de juiste vragen. Ook houdt ze het overzicht en begeleidt ze je naar je eigen antwoorden! Doordat ze ook eigen ervaringen deelt, blijft het contact gelijkwaardig. Ik heb Sanne ervaren als een authentiek persoon met een warm betrokken hart, een fijne dosis humor en een flinke portie professionaliteit. Lieve Sanne bedankt voor het samen oplopen, ik heb er veel aan gehad!” 

Jaqueline (33)

“Sanne is een fijne coach. Door haar heb ik nieuwe inzichten gekregen en kon in mijn verhaal kwijt. Ze liet mij nadenken over mijn gedachten en hoe ik hiermee om kon gaan. De combinatie met het wandelen vond ik erg fijn. Het praten lijkt hierdoor makkelijker te gaan.”

Diana (39)

“Sanne is een heerlijk mens. Kan ontzettend goed luisteren en geeft je precies de juiste handvatten om mee verder te gaan. Ze is mijn inspiratiebron. ❤ Ik gun iedereen een coach-sessie met Sanne!”

Georgine (38)

“Sanne is een heel warm persoon. Heel fijn om met iemand te praten die zo goed kan luisteren en handige tips aandraagt.”

Cicely (37)

“Ik wil eenieder die persoonlijke ontwikkeling omarmt jouw warmte en jouw vermogen de kern van wat ons drijft los te peuteren aanraden. Voor mij zijn “het pareltjes” omdat het een ideale mix tussen een inspirerende omgeving, aan het (denk) werk gesprekken, nuchterheid en humor brengt en altijd je direct laat beseffen wat het belang van “hier en nu” is. I am looking forward to the next!”

Loes (43)

“Sanne is zeer innemend en betrokken. Door de sessies wandelend op het strand te houden is het heel relaxt. Sanne heeft me geleerd anders naar dingen te kijken en omdat ze je niets oplegt maar je dwingt zelf na te denken blijf je dicht bij jezelf. Sanne is een prettig persoon om mee te praten. Het voelde direct vertrouwd. Sanne stelt vragen, waar je antwoord eigenlijk wel op weet, maar je vergeet ze aan jezelf te stellen. Ik ben blij dat ik Sanne heb mogen ontmoeten. Bedankt Sanne voor de wijze woorden en de gezellige wandelingen.”

Vincent (17)

“Sanne is heel rustig en kan erg goed luisteren. Ze vraagt veel waardoor je eigenlijk zelf de juiste antwoorden vindt op problemen. Ik heb o.a. van haar geleerd dat ik zelf veel meer kan veranderen in mijn leven dan dat ik dacht. Waardoor ik beter in mijn vel zit.”