Bedrijven waar ik coach of gecoacht heb:

  • T-Mobile Netherlands BV
  • Van Dijk Educatie
  • Wooncompagnie
  • The Learning Network
  • IIAM

Zakelijke coaching bij coachingmetsanne.com schermafbeelding-2016-10-19-om-20-27-34  Coaching voor bedrijven 

Anoniem (43)

”Dus dít is het, om écht te leven.. Zó voelt dat. Wat is dit fijn zeg.”

Anoniem (32)

”Ik ben zo blij dat ik naar je toe ben gekomen, ik had van te voren niet kunnen verwachten dat de coaching mijn leven zó zou transformeren.”

Jeanet (47)

”Sanne heeft een open en directe manier van coachen. Het fijne is dat je je direct op je gemak voelt. Ik geloof dat het een combinatie is van right time, right place, right people om de juiste inzichten te krijgen en stappen te zetten. Sanne heeft mij op zo’n goed moment geholpen om de moed te vinden mijn emoties te durven (door)voelen. Het heeft mij verder geholpen en leerde me ook om meer te kunnen ontspannen. Daarbij ga je met goede tips en een superfijne blogpagina naar huis. Hiermee kun je je blijven verrijken.”

Ilse (41)

”Een coach die efficiënt, doeltreffend en de juiste vragen stelt, zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik aan Sanne denk. Ik was/ben onder de indruk van de manier waarop Sanne ogenschijnlijk lastige kwesties moeiteloos ombuigt naar “simpele” vraagstukken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen maakt. Geen onderwerp gaat Sanne uit de weg, ze luistert, geeft feedback en laat je gestructureerd te werk gaan. Sanne verdient mijn oprechte aanbeveling!”

Igor (23)

Dankjewel Sanne dat ik stage bij jou kon lopen. Ik heb echt veel kunnen leren, en kan niet wachten om met mijn eigen Lifecoaching praktijk aan de slag te gaan. Ik ga jou daarom zeker aan anderen aanbevelen, omdat het tegenwoordig echt lastig is om een professionele lifecoach te vinden.

Pauline (38)

Ik vind Sanne echt een geweldige coach; heel geduldig en zonder te oordelen luistert ze naar mijn verhaal en door het stellen van de juiste vragen en het teruggeven van haar helikopterview, heb ik ineens meer inzicht in mijn hele verhaal en weet ik wat mij te doen staat..
Kortom, je hebt je leven zelf in de hand, maar Sanne kan je hier een heel stuk bij op weg helpen als je erin vast loopt! Thanks Sanne!

Amrita

Het is alweer even geleden dat ik een coaching sessie bij Sanne als cadeau kreeg. En wat een cadeau! Zoveel liefdevolle aandacht en helderheid tegenover me. Dat maakte het zo makkelijk, hierdoor ontvouwden de dingen zich die nu gezien willen worden.
Dank je wel Sanne!

Jarek

Ik heb heel veel aan de website van Coachingmetsanne, het gratis e-book over meer rust in je hoofd is erg handig. Als ik in de buurt van Den Haag woonde zou ik zeker overwegen om een coaching hier te doen. De “Leren mediteren” cursus is ook super, ga zo door!

Kim (31)

Sanne is een hele fijne coach, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze is een warm en lief persoon, en doet haar werk duidelijk met passie. Ze kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en open kan stellen. Haar oplossingsgerichte manier van werken is erg fijn en geeft je handvaten die je gelijk kan inzetten en meenemen.

Will (50)

Ik heb Sanne als een toegankelijke en prettige sparringpartner ervaren, die vanuit empathie en oprechte belangstelling naar mij toe, en toch ook heel duidelijk, sturing kan geven zonder te vervallen in allerlei opdrachten en adviezen. Ze denkt mee, ze draagt aan en wat ik bijzonder aan haar heb gewaardeerd is dat ze ook buiten de reguliere sessies om, in mailtjes, belangstellend en positief was, dus veel dank Sanne!

Ellen (28)

”Alweer bijna een jaar geleden had ik mijn eerste ontmoeting met Sanne. Ik zat niet lekker in mijn vel en bleef in bepaalde gedachten hangen waardoor ik steeds onzekerder werd. Ik zocht naar iemand die mij kon helpen en vooral iemand die bij mij en mijn situatie paste. Dat was (en is) Sanne. In de gesprekken die we samen hebben gehad heeft ze me geleerd om beter om te gaan met mijn angsten, perfectionisme en ‘mijn kritische ik’. Ik ben goed zoals ik ben! Dat heeft Sanne mij laten zien. Ik heb dit jaar veel stappen gezet, maar ben nog steeds volop in beweging en dat zal altijd zo blijven denk ik. Bij toekomstige beren op de weg zal ik haar zeker weer benaderen. Bedankt voor je vertrouwen, je rake vragen en fijne wandelingen in de duinen!”

Renée (31)

“Sanne is een heel fijne coach. Ze is nuchter, heeft een positieve kijk op het leven en weet dit door te luisteren, de juiste vragen te stellen en te inspireren over te brengen tijdens haar sessies. Totaal niet zweverig, juist lekker normaal. En dat tijdens een lekkere wandeling door de duinen of het bos. Sanne is enorm slim en attent en doet haar werk duidelijk met plezier. Er is geen reden om te twijfelen om Sanne als coach te vragen!”

Annette

“Sanne is op het juiste moment op mijn pad gekomen. Het heeft me verrast hoe zij, op haar relatief jonge leeftijd, zo wijs is. Ze weet je op een prettige manier te confronteren met je ingeslepen gedachten, aannames en gewoontes. En weet ze om te buigen naar een milde kijk op jezelf, maar ook op anderen. Sanne doet dat door scherpzinnige vragen te stellen, waardoor je leert denken en kijken op een andere manier. Naar jezelf…en naar je omgeving! Ze werkt vanuit haar hart en is een ontzettend betrokken coach! Sanne, enorm bedankt voor je input. Ik heb je als verrijking van mijn leven ervaren!”

Vicky (37)

“Sanne komt heel snel tot de kern van je vraag, stelt dus de juiste vragen en vraagt ook door. Een heel fijn en prettig persoon om mee samen te werken, waar iedereen denk ik veel van kan leren. Ik mis onze gesprekken nog vaak. Heel veel succes met je hart volgen, goed bezig.”

Wouter (34)

“Gelukkig heb ik tijdens onze koffie-breaks vaak genoeg gebruik kunnen maken van jouw coaching skills smile emoticon. ‘Helaas’ liep ik altijd weg met mind-opening inzichten waarmee ik iets ‘moest’/kon doen… Thanks. Ik ben ervan overtuigd dat je iets doet waarin je verdomd goed bent en waaruit je veel energie gaat halen. De ideale mix!”

Jan (36)

“Warm, integer en to the point zijn de peilers hoe ik Sanne het beste kan omschrijven. Met haar inlevingsvermogen en focus op de doelstelling is zij de aangewezen persoon om issues vanuit andere invalshoeken te benaderen en te integreren in het dagelijks handelen. Ik kan het iedereen aanraden!”

Vicky (31)

“Het is altijd erg fijn om met Sanne te praten. Ze staat open voor je, denkt met je mee en stelt ook de juiste vragen! Ik voel me altijd op mijn gemak, en heb de gesprekken altijd als erg prettig ervaren. De vriendelijke benadering en het luisterend oor stelden me ook altijd gerust, Sanne is gewoon ook echt een lieverd die je kan vertrouwen! Ik heb erg veel aan de gesprekken gehad, het is niet alleen fijn om ergens je verhaal kwijt te kunnen, maar het hielp mij ook om bepaalde situaties in perspectief te brengen. Aanrader!”

Trainer Coaching-opleiding Frank

“Ik heb Sanne leren kennen in mijn opleidingsgroep voor coaches. Zij viel op door haar rustige uitstraling en het gemak waarmee ze met ieder omging. Door haar rijke ervaringen leek ze ouder dan ze werkelijk is. Tijdens de coachgesprekken bleek ze heel goed contact te maken, vertrouwen te winnen en de juiste vragen te stellen. Hierdoor kregen mensen nieuwe inzichten aangaande hun situatie en werden zij zich bewust van andere zaken die ook meespeelden. Sanne weet zowel op persoonlijk als op professioneel vlak mensen in beweging te krijgen. Eigenlijk was ze al een natuurtalent en heeft ze dat met de theorie van de coachmethodieken verder verfijnd. Ik zie het als een voorrecht om haar te hebben leren kennen.”

Johan (41)

Als je kunt luisteren, helder kunt communiceren, de wereld in al zijn facetten zelf hebt ontdekt en oplossing gericht denkt dan heb je de juiste bagage om andere mensen te helpen, trainen en ondersteunen in een klein deel van hun leven. Jullie hadden het al door! Ik heb het over Sanne!

Marian (50)

“Wanneer je met Sanne praat, luistert zij aandachtig en met veel interesse naar je verhaal. Ze ziet en hoort ook wat je niet vertelt, dat maakt haar tot een pracht-coach!!!”

Lisette (39)

“Ik ken Sanne als een krachtige vrouw met een positieve blik naar de wereld. Zij kan enorm goed luisteren en de juiste vragen stellen om tot de kern te komen. Met haar ervaringen uit andere delen van de wereld heeft zij veel kennis en vaardigheden om te coachen. Haar frisse blik, enthousiasme en betrokkenheid maken haar een heerlijk mens om door gecoacht te worden. Keep up te good work, Sanne!”

Diana (38)

“De coachwandelsessies met Sanne voelde als een wandeling met een lieve, betrokken vriendin. Sanne weet een sfeer te creëren van vertrouwen, openheid en veiligheid. Zij nodigt je uit om dieper in jezelf te kijken door het stellen van de juiste vragen. Ook houdt ze het overzicht en begeleidt ze je naar je eigen antwoorden! Doordat ze ook eigen ervaringen deelt, blijft het contact gelijkwaardig. Ik heb Sanne ervaren als een authentiek persoon met een warm betrokken hart, een fijne dosis humor en een flinke portie professionaliteit. Lieve Sanne bedankt voor het samen oplopen, ik heb er veel aan gehad!” 

Diana (39)

“Sanne is een heerlijk mens. Kan ontzettend goed luisteren en geeft je precies de juiste handvatten om mee verder te gaan. Ze is mijn inspiratiebron. ❤️
Ik gun iedereen een coach-sessie met Sanne!”

Georgine (38)

“Sanne is een heel warm persoon. Heel fijn om met iemand te praten die zo goed kan luisteren en handige tips aandraagt.”

Cicely (37)

“Ik wil eenieder die persoonlijke ontwikkeling omarmt jouw warmte en jouw vermogen de kern van wat ons drijft los te peuteren aanraden. Voor mij zijn “het pareltjes” omdat het een ideale mix tussen een inspirerende omgeving, aan het (denk) werk gesprekken, nuchterheid en humor brengt en altijd je direct laat beseffen wat het belang van “hier en nu” is. I am looking forward to the next!”

Loes (43)

“Sanne is zeer innemend en betrokken. Door de sessies wandelend op het strand te houden is het heel relaxt. Sanne heeft me geleerd anders naar dingen te kijken en omdat ze je niets oplegt maar je dwingt zelf na te denken blijf je dicht bij jezelf. Sanne is een prettig persoon om mee te praten. Het voelde direct vertrouwd. Sanne stelt vragen, waar je antwoord eigenlijk wel op weet, maar je vergeet ze aan jezelf te stellen. Ik ben blij dat ik Sanne heb mogen ontmoeten. Bedankt Sanne voor de wijze woorden en de gezellige wandelingen.”

Vincent (17)

“Sanne is heel rustig en kan erg goed luisteren. Ze vraagt veel waardoor je eigenlijk zelf de juiste antwoorden vindt op problemen. Ik heb o.a. van haar geleerd dat ik zelf veel meer kan veranderen in mijn leven dan dat ik dacht. Waardoor ik beter in mijn vel zit.”