Coaching in bedrijven

Coaching in bedrijven wordt steeds gangbaarder. Loop je als medewerker op je werk tegen lastige zaken aan? Kom je ergens niet goed uit? Is er iets dat stagneert, of waar je stress van ondervindt? Heb je burn-out klachten? Of heb je als manager/hr-medewerker wellicht iemand in dienst voor wie dit geldt? Dan kan coaching vaak uitkomsten bieden. 

Voor deze bedrijven en overheidsinstanties coach(te) ik reeds:

Coaching met Sanne voor de Rijksoverheid
Coaching in bedrijven; bij T-Mobile
coaching in bedrijven ben
Coaching voor bedrijven, logo The Learning Network
Coaching met Sanne coacht voor het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Coaching en intervisie bij Vluchtelingenwerk Nederland
Logo De Haagse Hogeschool
Bedrijfslogo Spotler
Coaching met Sanne coacht voor het ministerie van VWS
Coaching met Sanne coacht voor de gemeente Den Haag
Logo van intern dienstencentrum te Den Haag
Bedrijfslogo Kramp
Logo Van Dijk Educatie
Logo Woon Compagnie
coaching Den Haag voor IIAM
Coaching in bedrijven coaching met Sanne
Coaching voor Careerwise
Bedrijfslogo Tele2
Bedrijfslogo NL Cares
Coaching met Sanne coachte bij P van Geest
Bedrijfslogo your personal swim coach

Neem contact op over medewerkers coaching in bedrijven

Wil je persoonlijk de mogelijkheden voor coaching bespreken? Bel me dan op 0624097806, of stuur een berichtje via het contactformulier. 

Vrijblijvende offerte

Coachwerk is maatwerk. Ik maak graag een offerte op maat, aansluitend bij de wensen van het bedrijf met wie ik de samenwerking aanga. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we samen de wensen in kaart en hierbij kan ik een offerte maken.

Voorbeelden van onderwerpen in coaching

Onderwerpen die vaak voorbij komen tijdens coaching in bedrijven:

  • Balans tussen werk en privé waarborgen
  • Omgaan met stressvolle situaties
  • De volgende stap in een loopbaan bepalen
  • In beweging komen om de volgende stap in gang tezetten
  • Het verbeteren van samenwerking met collega’s of manager
  • Persoonlijke valkuilen aanpakken
  • Persoonlijk leiderschap/zelfsturing ontwikkelen
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen op de werkvloer
  • Belemmerende overtuigingen aanpakken

Tarieven voor coaching in bedrijven 

Coachsessies in opdracht van bedrijven zijn €149,- per uur (excl. 21% btw.). Plus reiskosten (€0,28 per km). Bij grote afstanden wordt er (in overleg) ook een vergoeding gerekend voor reiskosten. Voor instanties zonder winstoogmerk is in overleg een aangepast tarief mogelijk. 

Ruime ervaring in het bedrijfsleven

 Zelf heb ik van 2000 t/m 2014 in het bedrijfsleven gewerkt. O.a. bij T-Mobile, KLM, Transavia en de Friesland Zorgverzekeraar. Ik heb altijd een grote affiniteit gehouden met het bedrijfsleven, de snelle dynamiek daarin, de levendigheid en de mensen die in het bedrijfsleven werkzaam zijn. Ook weet ik uit persoonlijke ervaring hoe het er reilt en zeilt, en welke uitdagingen je als medewerker tegen kunt komen. De dingen die medewerkers kunnen helpen, zoals de vele mogelijkheden tot ontwikkeling en het groeien in persoonlijk leiderschap in het bedrijfsleven. Maar ik ken ook de aspecten eraan die voor veel mensen lastig zijn om mee om te gaan. Bijvoorbeeld jezelf zichtbaar maken op een fijne manier, omgaan met de grote en steeds toenemende werkdruk, de structurele bezuinigingen en de onzekerheid die (regelmatige) reorganisaties met zich meebrengen. Sinds ik coach ben, ben ik altijd blijven coachen voor/in grote bedrijven. Juist omdat ik het zo fijn vind om contact te houden met deze sector, en omdat ik aansluiting kan vinden bij de uitdagingen die mensen in het bedrijfsleven tegenkomen. Medewerkers van T-Mobile Nederland kunnen met personal employability budget direct coachgesprekken boeken bij Coaching met Sanne. 

Talent-training voor bedrijven

Op verzoek van een bedrijf heb ik een speciaal talent-programma ontwikkeld. Een groep van 20 high potentials ging een half jaar lang aan de slag in dit talentprogramma. Zowel individuele coaching (met oog op de groei van het individu en het werken met de eigen leerpunten of uitdagingen in het werk) als groepstraining (met het oog op het verbeteren van de samenwerking) kwamen aan bod. Het doel was de deelnemers te helpen volgende stappen te zetten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en samenwerkingsvaardigheden. Omdat iedereen op een ander punt zit, en tegen andere uitdagingen aanloopt, was er veel vrijheid voor eigen inbreng. Men kon zo steeds aan individuele leerdoelen werken. Het programma is afgerond met een 8.4 als gemiddelde waardering van de deelnemers.

Krachtige Veranderingensessie 

De Krachtige Veranderingensessie die ik via mijn coachbedrijf aanbied, kan ook heel interessant zijn voor medewerkers die eager zijn om zich te ontwikkelen en eens op een heel andere, originele manier een coachsessie willen ervaren.

Aansluiting bij beroepsverenigingen

Als coach ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

logo-Nobco

Meer weten over coaching in bedrijven

Wil je meer weten over coaching in bedrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@coachingmetsanne.com. Contact opnemen kan ook telefonisch via: 0624097806.