Coaching helpt je effectief verder

Als life- en bedrijfscoach help ik je antwoorden te vinden op jouw vraag, of bij het oplossen van het probleem waar je wellicht al een tijdje tegenaan loopt. Of support ik je bij het maken van een plan om een grote wens te realiseren. Ik leer je ook heel graag hoe je lekkerder in je vel kunt zitten en hoe je zelf meer zelfvertrouwen ontwikkelt. Ook kan ik je leren hoe je meer rust in je hoofd & lijf krijgt. Misschien herken je je in één van volgende thema’s, en misschien heb je een ander onderwerp dat je wilt bespreken. Leg het gerust aan me voor, door een berichtje te sturen. 

Wil je heel graag: 

 • Meer zelfvertrouwen?
 • Minder stress ervaren?
 • Meer rust in je hoofd & lijf?
 • Meer genieten van je leven?
 • Eindelijk gaan voor die droombaan?
 • Een fijnere relatie?
 • Meer durven (leven)?
 • Een conflict oplossen? 
 • Minder last hebben van heftige emoties?
 • Balans tussen werk & privé?
 • Iets anders leren  met coaching?
Coach den Haag Sanne Wurzer, op de Over mij pagina

Vrijblijvend kennismaken

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken in mijn coachpraktijk in Den Haag. We kijken dan of we een klik hebben, en of coaching geschikt is voor jouw onderwerp. Dit gesprek is altijd kosteloos.

Wanneer ben ik jouw coach?

 • Als je een diep verlangen voelt naar verandering
 • Als resultaat halen voor jou een voorwaarde is
 • Als je bereid bent om ervoor te werken
 • Als je iemand zoekt die je talenten ziet
 • Als je iemand zoekt die vriendelijk is, in je gelooft en je adequaat en met humor naar je doel coacht
 • Als je nog veel meer wilt leren dan dat waar je voor kwam. 

Coaching is geschikt voor veel vraagstukken, wensen en uitdagingen, maar niet voor alles. Als je twijfelt of jouw onderwerp zich ervoor leent, dan kun je altijd je thema/vraag doormailen via het contactformulier. Alles wat je tegen me zegt en alle informatie die je mailt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wat je deelt blijft dus altijd tussen jou en mij. 

Een klik hebben en je veilig voelen bij een coach is belangrijk. Door wat rond te kijken op deze site kun je al een indruk krijgen van wie ik ben en hoe ik werk. Als dat je aanspreekt, kun je nog een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met me inplannen. Dan weet je zeker of ik als coach bij je pas. 

Een life coach richt zich op het vergroten van de levenskwaliteit van een cliënt. We kijken in de eerste sessie samen naar het totaalbeeld van je leven, en onderzoeken waar momenteel voor jou de knelpunten liggen. Welke dingen lastig gaan en waar je behoefte aan hebt. Ik help je om op basis daarvan een leerdoel te kiezen. Daarna bedenken we steeds kleine stappen die je kunt zetten om jouw persoonlijke doel te bereiken. Onderweg evalueren we, vieren we de successen, sturen we bij waar nodig is en oefen je in de praktijk. Ik support je bij het hele leerproces, en je kunt altijd je vragen aan me voorleggen. Mijn doel is zorgen dat jij je doel bereikt en dat daarmee de kwaliteit van je leven flink veel groter wordt.

De meeste cliënten die voor life coaching naar mijn praktijk komen, hebben zelf al een idee wat ze graag anders zouden zien (dit kunnen dingen zijn in je werk, relatiesfeer, privé-leven, persoonlijke ontwikkeling etc). Maar soms is het alleen een onprettig gevoel, dat we samen nader zullen duiden tijdens het eerste gesprek.

Naast het bereiken van hun leerdoel, hoor ik van bijna alle cliënten terug dat ze meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, tevredenheid, lef en plezier in het leven krijgen door hun coachtraject.

In mijn geval betekent bedrijfscoaching vooral dat ik als coach ingezet wordt door bedrijven, of op aanvraag van een medewerker in een bedrijf. Het bedrijf vergoedt dan het traject (deels). Wanneer je als medewerker een persoonlijk budget hebt, kun je dit ook inzetten voor een zakelijk coachtraject. 

Het is zo dat mensen die me vanuit een bedrijf benaderen voor coaching relatief wat vaker inzetten voor werkgerelateerde vraagstukken, maar dit hoeft niet per se. Het komt ook regelmatig voor dat een medewerker in de privésfeer tegen dingen aanloopt. Omdat alles met elkaar verbonden is, en de kwaliteit van je privé-leven ook invloed heeft op het werk, zijn ook deze onderwerpen welkom. Zie voor werkwijze het tabje ‘Wat doet een life coach precies’?

Bedrijfscoaching kan bij mij in de coachpraktijk in Den Haag plaatsvinden, maar eventueel ook op kantoor, of tijdens een wandeling op het Haagse strand. Het is mogelijk losse sessies (a 2 uur) te boeken, of een van de trajecten. 

Alle informatie die je voorafgaand, tijdens en na het coachtraject per mail, telefoon, schriftelijk of mondeling met mij deelt, is vertrouwelijk. Ik zal nooit de inhoud van coachgesprekken delen met je manager, of andere derden.

Hoeveel uren coaching er nodig zijn om te zorgen dat je je leerdoel hebt behaald, hangt af van het leerdoel. Maar zelf kun je hier ook een positieve en versnellende invloed op uitoefenen. In dit blog lees je hiervoor tips. Als je de tips opvolgt, behaal je niet alleen sneller je doel, maar haal je ook nóg meer uit je coachgesprekken. We spreken van te voren af of je een paar losse sessies komt doen, of dat je bijvoorbeeld een voordeelpakket van 5 uren afneemt. 

Jazeker. Ik werk als life coach en bedrijfscoach. Jarenlang werkte ik zelf in diverse functies in verschillende organisaties, zoals grote corporates en kleine bedrijven. Daardoor weet ik goed wat er in het bedrijfsleven speelt, en kan ik daar effectief bij helpen. Sinds 2015 heb ik ook veel werk gedaan als bedrijfscoach, bij o.a. Van Dijk Educatie en T-Mobile. Het is zinvol om te kijken of je werkgever de coaching vergoedt. Werknemers van T-Mobile, Ben, ING, Nationale Nederlanden, Aegon, KNAB, Siemens, Stork, Menzis, Holland Casino, PostNL, Hogeschool Utrecht, Vattenfall, Alliander, het CAK en de gemeente Westland kunnen mijn trajecten via Springest boeken met hun persoonlijk opleidingsbudget. Hier lees je meer over de zakelijke coachtrajecten die ik via Springest aanbied.

Neem alvast eens een kijkje bij de ervaringen van anderen met mijn coaching. Sinds 2010 ben ik parttime werkzaam als coach, en sinds 2015 doe ik dit mooie werk fulltime. Mijn opleidingen & trainingen zie je hier. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO. Maar de meest effectieve manier om te zien of ik voor jou een goede coach kan zijn, is het voeren van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Omdat ik regelmatig aan het coachen ben, is mailen de snelste manier om contact te leggen. Alle berichten die je via het contactformulier stuurt, komen direct in mijn e-mail. Ik streef ernaar e-mails dezelfde dag of de volgende dag te beantwoorden. Liever bellen of sms’en? Dat kan op:https://www.coachingmetsanne.com/contact/ 0624097806.

De coaching vindt plaats in de coachpraktijk in Den Haag, aan de Rhododendronstraat 1. Het is ook mogelijk om wandelcoaching te doen, bijvoorbeeld op het strand van Den Haag of Scheveningen. Wil je op een andere plek je coaching krijgen? Dan is het handig om hierover even contact op te nemen.

Ja, dit is mogelijk. Als je ver van Den Haag woont, en Skypecoaching of telefonische coaching heeft je voorkeur; laat dit dan even weten als je contact opneemt over coaching.

Ja, dit kan. Ik word vaak benaderd door coaches in spé. Niet alleen geef ik hen coaching; ik heb ook een serie van 30 tweewekelijkse e-mails met coaching-tips gemaakt, waarvoor startende coaches zich gratis aan kunnen melden. Hieraan is ook een besloten supportgroep op FB gekoppeld, waar je vragen kunt stellen en advies kunt vragen.

Jazeker. Ik mediteer nu 12 jaar bijna dagelijks, en heb er veel les in gehad. Ik vind het waardevol om de techniek aan mijn coachees te leren, omdat het zo ontzettend veel oplevert. O.a. op het gebied van meer rust, overzicht, helderheid, tevredenheid, inzicht, plezier en vrijheid ervaren. Wil je alvast zelf aan de slag gaan met meditatie? Hier vind je er alle informatie over, en kun je deelnemen aan mijn gratis online meditatietraining voor beginners van een klein uur.

Een coachtraject start vaak met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Meestal is het mogelijk om dat gesprek op zijn vroegst in te plannen in de week na de aanvraag. Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan hier.

Is je vraag niet beantwoord in de veelgestelde vragen? Stuur me dan gerust een e-mail via het contactformulier, of neem telefonisch contact op: 06-24097806. Omdat ik regelmatig aan het coachen ben, is de e-mailer sneller dan de beller. 😉 

Sfeer-impressie coachpraktijk te Den Haag

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Ellen Jonges van Klikk fotografie.