Zelf coach (ge)worden?

Ben je zelf coach (ge)worden? Of wil je graag coach worden en ben je op zoek naar tips? Ik krijg wekelijks een aantal mails van mensen met vragen over hoe ik succesvol ben geworden in het coachen, hoe ik mijn coachpraktijk heb opgebouwd en hoe ik zorg dat hij goed draaiend blijft. Ik heb geen tijd om met iedereen koffie te drinken, maar help wel graag mensen goed verder. Dit kan ik voor je doen:

1) Gratis tips per e-mail voor startende coaches

Wil je eens in de twee weken een mail ontvangen met handige tips voor startende coaches? Over hoe je je sessies voor kunt bereiden, hoe je nieuwe mensen aantrekt naar je praktijk, hoe je je als coach en mens kunt blijven ontwikkelen etc.? Meld je dan hier aan, en ontvang zo lang als je het zelf fijn & handig vindt de gratis tips.

2) Vragen stellen over coaching in besloten FB-groep

Heb jij vragen over je werk als coach? Het opstarten van je praktijk? Wil je ervaringen uitwisselen met andere coaches of tips lezen/delen? Dan is de besloten FB-groep misschien iets voor jou. Hier kun je je aanmelden als dit je aanspreekt. Ik moet je verzoek tot deelname handmatig goedkeuren, dus het kan heel even duren voordat je er echt in zit.

3) Een losse coachingsessie boeken om verder te groeien

Ook wij coaches kunnen  -vind ik- coaching gebruiken. Zelf ben ik altijd blij dat ik verder kan leren bij mijn eigen coaches, mentoren of andere hulpverleners. Heb jij ook zin om een stap in je eigen groei te maken? In je privé-leven, of voor je mooie coachwerk? Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk in Den Haag. Ik houd ervan om met andere coaches te weken. Je zou dan bijvoorbeeld een losse coach-sessie kunnen boeken in mijn webshop. Deze kost €99,- (inclusief btw). Ondernemers kunnen deze kosten natuurlijk opvoeren als bedrijfskosten.

4) Boekentips voor (startende) coaches 

Onderstaande boeken kan ik coaches zeer aanbevelen:

 Oplossingsgericht coachen Insoo Kim Berg. Zelf coach (ge)worden? Dan is dit boek extra interessant. Zelf coach (ge)worden? Dan is dit boek 'ik ken mijn ikken' ook interessant.afbeelding cover radical acceptance tara brach coachingmetsanne.com life coach Den Haag. Zelf coach (ge)worden? Dan is dit boek ook interessant.   Afbeelding van boek: Het projectiemechanisme, Jung, Karen Hamaker Zondag gevonden op www.coachingmetsanne.com life coach Den HaagCover van minder moeten, meer flow van Jan Bommerez op coachingmetsanne.com coaching in Den HaagCover de zeven eigenschappen van effectief leiderschap Covey vriendschap. Zelf coach (ge)worden? Dan is dit boek ook zeer interessant.      Een cursus in wonderen Dit is de maand waarin ik het anders doe - persoonlijk leiderschap in verandering in blog over checklist voor meer rust in je hoofd Omslag boek effe zitten van Han Luyckx over meditatie gevonden op coachingmetsanne.com coaching Den HaagAfbeelding van boek: De creatiespiraal, Marinus Knoope, www.coachingmetsanne.com life coach Den HaagPraktijkgids voor coaches - Julie Starr  Geweldloze communicatie door Marshall Rosenberg Handboek ontwikkelingsgericht coachen Rudy Van Damme Simpel, oplossingsgerichte positieve psychologie in actie Louis Cauffman  Professionele loopbaancoaching praktijkboek voor het begeleiden van loopbaanvragen Rozemarijn Dols  De kracht van oplossingen handwijzer voor oplossingsgerichte gesprekstherapie Insoo Kim Berg en Peter de Jong75 werkvormen voor creatieve sessies Een schatkist vol ideeën voor bijeenkomsten met resultaat Het bevrijdingsspel belemmerende overtuigingen onderzoeken en loslaten Rozemarijn Dols De Maskermaker Wiebe Veenbaas