Wil jij ontdekken wat coaching jou te bieden heeft?

Je bent van harte welkom om zelf te komen ontdekken wat coaching allemaal voor je kan betekenen. Voor veel mensen is het nog heel wat meer dan ze van te voren verwachtten. Naast wat ze zelf aangeven te willen bereiken, worden veel mensen ook sterker, vrijer en gelukkiger. Ze leren hoe ze meer rust en harmonie in zichzelf kunnen ervaren en ook hun zelfvertrouwen gaat vaak flink omhoog. Dit maakt zoveel dingen in het leven makkelijker, soepeler en fijner. Die cadeautjes zitten er gewoon bij; bij de coachtrajecten. Als coach vind ik dat zo mooi om keer op keer mee te maken!

Heb je zelf vragen over coaching? Wil je iets voorleggen? Via bovenstaand contactformulier kun je contact met me opnemen. Het is ook mogelijk een vrijblijvende zakelijke offerte aan te vragen voor coaching via een bedrijf. Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk, idealiter binnen 2 werkdagen.

Heb je ook zin om vrijblijvend kennis te maken?

Je kunt ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Je bent daarvoor van harte welkom in mijn coachpraktijk in Den Haag. Met een lekker bakje koffie (of thee) maken we kennis, kijken of we een goede klik hebben om fijn te kunnen samenwerken, en ik beantwoord jouw eventuele vragen. Ook kun je me iets vertellen over de reden waarom je een coach zoekt. Iets over waar je naar verlangt, wat er momenteel niet lekker loopt of wat je wilt leren. Dan kan ik je zeggen of coaching een goede methode is voor wat jij graag wilt bereiken. Wat je met me bespreekt is te allen tijde vertrouwelijk.

Contactformulier 

Via het contactformulier hieronder kun je me een bericht sturen. Berichtjes via dit contactformulier komen direct in mijn mailbox. Heel af en toe is er een technisch probleem met het formulier, je kunt me dan ook mailen op: info@coachingmetsanne.com

Een e-mail sturen

Wil je liever mailen? info@coachingmetsanne.com

Telefonisch contact

Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook: je kunt me bellen op 06-24097806. Een sms’je sturen naar dit nummer kan ook.

NB: dit telefoonnummer is niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Het genoemde nummer is geregistreerd in het Bel-me-niet-register.

Bereikbaarheid coachpraktijk

Het adres van de praktijk is:

Rhododendronstraat 1, Den Haag.

Parkeren is gratis tot 18.00, en voor die tijd is er altijd voldoende parkeerplek in & om de straat.

De coachpraktijk is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Den Haag Centraal tram 2 richting Kraayenstein, uitstappen bij halte Valkenboslaan (17 min, inclusief 5 min lopen).

Vanaf treinstation Den Haag Hollands Spoor: tram 12 richting Duindorp, uitstappen bij halte Goudenregenstraat (24 min, inclusief 7 min lopen).

Meer lezen over coaching 

Heb je interesse in coaching? Meer info over tarieven, de coaching en je coach vind je in de volgende rubrieken:

Meer info over mijn coaching

Meer info over je coach

Meer info over coaching-tarieven

Dit zeiden mensen die jou al voor gingen

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.

Sanne Wurzer, life – en bedrijfscoach Den Haag

Locatie Coachpraktijk van Sanne Wurzer op Google Maps 

[mappress mapid=”1″]