Hoera! Dit blog bestaat vandaag 1.5 jaar! ‘n Top 10 van de populairste blogs én wedstrijd speciaal voor mijn lezers!

Blog is jarig vandaag, dank voor het volgen ervan!

Ontzettend bedankt voor het lezen van de blogs op deze website, én voor je likes en reacties! Voor het delen van de blogs die je interessant vindt in jouw eigen (digitale) netwerk.

Daardoor help je me al anderhalf jaar om de inzichten, tips, oefeningen, adviezen en andere giveaways te delen met steeds meer mensen. Dat werkt zo sterk!

Heel blij dat ik, mede dankzij jullie, dit mooie werk kan blijven doen!

Hieronder een top 10 van de populairste blogs, én een leuke wedstrijd waar je tot eind deze maand aan mee kunt doen.

 1. 10 Topboeken over persoonlijke ontwikkeling

  Er zijn zóveel boeken op gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Hoe vind je die pareltjes die écht de moeite van je kostbare tijd waard zijn? Natuurlijk is het deels ook een kwestie van smaak en interesse. Maar ik heb een paar algemeen hooggewaardeerde toppers voor je op een rijtje gezet. Scheelt tijd en gezoek! Blog lezen >>

 2. Waarom gevoelens loslaten een illusie is – en wat je wél kunt doen

  Velen vechten tegen of vluchten van gevoelens. Sommigen zwelgen erin, anderen ontkennen het bestaan ervan. Of proberen gevoelens ‘weg te redeneren’. Werkt allemaal averechts. Dit blog gaat over hoe je constructief met gevoelens omgaat. Blog lezen >>

 3. Hoe vind je jouw (ge)liefde?

  Liefde, zo’n belangrijk thema in een mensenleven. Velen van ons willen graag een relatie. Maar het lukt niet altijd om er een te krijgen, of om hem te behouden. Of om zo’n relatie op te bouwen dat je er beiden in gedijt en floreert. In dit blog deel ik mijn eigen learnings met je, en extra tips en inzichten om mee te oefenen voor wie dat waardevol vindt. Blog lezen >>

 4. Lucia Rijker over gelukkig zijn (interview)

  Als freelance journaliste greep ik een tijdje terug een kans om meervoudig wereldkampioene boksen, inspirator én boeddhiste Lucia Rijker te interviewen. Over het thema ‘Gelukkig zijn’. Wat maakt Lucia gelukkig? Is dit tegenwoordig anders dan vroeger? Wat heeft ze door de jaren heen geleerd over geluk? Wat kan ze de lezers er over leren? Blog lezen >>

 5. Een effectieve oefening om uit je hoofd, in je lijf te komen

  Bij schrijfster Lisette Thooft volgde ik een workshop gerelateerd aan haar nieuwste boek ‘Kom uit je hoofd’. Samen met Lisette deed ik een waarnemingsoefening, waarbij we keken naar wat er zich in mijn lijf afspeelde. Ik voelde me als herboren na de oefening, die al met al een kwartier duurde. In dit blog vertel ik er alles over. Blog lezen >>

 6. Boost je relatie: 12 tips

  Hoe vaak nemen we onze geliefde ‘voor lief’? Hoe vaak praat je langs elkaar heen? Maak je je druk over (te) kleine dingen? Hoe makkelijk is het om vooral de ‘moetjes’ uit het leven zoals boodschappen en huishouden nog samen te doen? Klassieke relatieplezier-killers. Daarom 12 tips voor een mooie doorstart. Blog lezen >>

 7. 10 Bijzondere doe-tips voor jou en je lief

  Voor de doe-tips uit dit blog gekeken naar de dingen die ik zelf ontzettend leuk vind om te ondernemen met mijn lief. De minder standaard dingen. Misschien spreken een of meerdere ideeën je wel aan? Of misschien zet het aan tot denken over wat jíj echt leuk zou vinden om samen te ondernemen. Blog lezen >>

 8. De ware achtergrond van kleine teleurstellingen in anderen

  Speciale aandacht voor de bijzondere toedrachten die ik zelf in mijn leven ontdekte in m’n teleurstellingen in anderen. Wat zegt het over onszelf? Is het terecht? Zijn we misschien te streng voor elkaar? Blog lezen >>

 9. Een goede coach: hoe vind ik die?

  Er zijn zoveel coaches. Hoe vind je een goede? En een met wie het klikt? Zelf heb ik al jaren af en toe coaching bij verschillende coaches en ik ben zelf life coach. Daarom 20 tips zodat je relatief snel en eenvoudig een goede coach kunt vinden die bij je past. Blog lezen >>

 10. Today I rise – inspirerend filmpje

  Soms kom je een filmpje, tekst, blog, boek of quote tegen die je vól in je hart raakt. Dat had ik bij dit filmpje ‘Today I rise’. Ik vind het zo prachtig gemaakt en de boodschap zo inspirerend. Echt iets om verder te delen vind ik. Veel mensen hebben deze blog ook weer gedeeld in hun netwerk omdat het filmpje hen ook zo raakte en zelfs ontroerde. Blog lezen >>

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach