Je geluk van binnenuit voelen: verlang je naar een vrolijk en vervullend leven, dat klopt met jouw diepste kern? Dan is het volgende voor jou mogelijk interessant: het Gelukkig van binnenuit e-festival.  Daarin vind je tien dagen lang inspiratie, een heel scala van praktische tools, meditaties en nieuwe inzichten.

Het Gelukkig van binnenuit e-festival is een online festival dat plaatsvindt van ​8 t/m 19 april en waaraan je gratis én vanuit je eigen comfortabele huis, of natuurlijk een andere plek kunt deelnemen! Het enige dat je nodig hebt is een gratis kaartje, en een telefoon, laptop, tablet of computer.

Wat houdt het e-festival in?

Van 20 experts op het gebied van persoonlijke en spirituele groei, leer je hoe je een gelukkig leven van binnenuit kunt creëren, dat helemaal aansluit bij wie jij ten diepste bent. Als deelnemer kun je daarnaast in contact komen met gelijkgestemde andere deelnemers en tijdens de live workshops jouw vragen aan de sprekers stellen.

Er komen workshops en meditaties langs over het versterken van je intuïtie, contact maken met je diepere zelf, ​ontstressen, dromen waarmaken, het helen van innerlijke blokkades en nog veel meer. Hier vind je het volledige programma.

‘Mediteren kun je leren,’ mijn gratis workshop

Zelf geef ik tijdens het e-festival een video-workshop “Mediteren kun je leren.” Ik vertel meer over welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan. Mediteren wordt met de tips die ik ga delen niet alleen mákkelijker; het wordt er ook steeds fijner door, en je meditaties leveren je steeds meer op. Nieuwsgierig? Mijn workshop is gratis live te volgen op dinsdag 10 april 2018 om 10.00. Om hem te kunnen volgen dien je hier een gratis kaartje reserveren.

Ik deel het digitale podium in die weken met prachtige sprekers over persoonlijke ontwikkeling, aardse spiritualiteit en meditatie als Jan Geurtz, Lisette Thooft, Vera Helleman en ​Geertje Couwenbergh.

Geluk van binnenuit voelen

Wil je terug in contact komen met de bron van vreugde en geluk die altijd al in je aanwezig is? Reserveer dan hier je gratis kaartje voor het Gelukkig van binnenuit e-festival! Heel leuk om je daar te treffen! En als je meer mensen weet voor wie dit interessant kan zijn, stuur ze dan gerust dit blog toe. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Geluk van binnenuit voelen