Valentijnsdag: ‘n klein cadeautje voor mijn lezers & coachees.

Het is weer Valentijnsdag

Vandaag is het Valentijnsdag. Voor sommige mensen een bijzondere dag, maar niet voor iedereen. Van sommigen mag deze dag juist snel voorbij gaan. En weer anderen vinden het gewoon commerciële onzin, dit soort dagen. Ik snap dat heel goed. Bijvoorbeeld als we verlangen naar liefde in ons leven. Hoe is Valentijnsdag voor jou? Vier je het graag?

Of je deze dag nu viert of niet: ik heb een cadeautje voor wie het leuk vindt.

E-book ‘Creëer rust in je hoofd’

Op veler verzoek heb ik een e-book geschreven over hoe je meer rust in je hoofd kunt creëren. Afbeelding boek Creeer rust in je hoofd sanne wurzer life coach Den Haag

Als je het leuk vindt, kun je hier kosteloos mijn e-book downloaden:

Ja, ik wil het e-book hebben >>

Veel plezier met het e-book. Ik wens iedereen extra rust toe in lichaam en geest.

Verder lezen over rust in je hoofd?

Ik heb al diverse blogs geschreven over dit mooie onderwerp, je vindt ze in dit overzicht. Ook kan ik van harte het boek van Lisette Thooft aanbevelen dat over dit onderwerp gaat. De Tien Geboden voor Innerlijke Rust. Hij is als e-book te downloaden bij Bol voor €7,99. Hij is ook bij hen verkrijgbaar in paperback editie en die kost €10,-.

Denk je nu: doe mij maar een e-book, want mijn huis staat al ram vol met inspiratieboeken en andere spullen die ik echt eens op moet ruimen? En kom je daar maar niet toe? Of vind je opruimen gewoon ontzettend moeilijk?? Lees dan vooral eens dit blog over de opruimtips van OpruimGoeroe Marie Kondo 😉

Meer acties ontvangen in de mail? 

Wil je vaker acties, tips en aanbiedingen ontvangen van Coaching met Sanne? Meld je dan hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach, Den Haag – ook voor coaching in bedrijven