Zo lukt mediteren wél – mijn nieuwste e-book & speciale cadeau aanbieding.

Voor iedereen die bezig is met leren mediteren heb ik een mooi aanbod. Het leek me extra leuk en feestelijk om dit rond de feestdagen (Sinterklaas en Kerst) aan te bieden. Je krijgt de rest van dit jaar (t/m 31 december) namelijk bij het e-book ‘Zo lukt mediteren wél‘ een extra e-book cadeau, namelijk de light-versie. Maar eerst even wat info over de ‘gewone’ versie van het e-book:

E-book ‘Zo lukt mediteren wél’

Zo lukt mediteren wél - meditatie e-book Sanne Wurzer coachingmetsanne.com

In mijn nieuwste e-book maak ik korte metten met de volgende uitdagingen in meditatie:

#1 Ik krijg mijn gedachten niet uit
#2 Ik vind het onaangenaam; er komen gevoelens op
#3 Ik word steeds afgeleid in meditatie.
#4 Ik denk aan mijn 2-do-list en word steeds onrustiger
#5 Ik weet dat het goed is, toch doe ik het te weinig
#6 Ik weet niet welke vorm van meditatie bij me past
#7 Na alle positieve verhalen viel het resultaat me tegen
#8 Ik vind stemmen in geleide meditaties vaak irritant
#9 Ik ben heel druk, ik wil niet nog een dagelijkse actie erbij
#10 Ik ben te moe om te mediteren
#11 Ik doe het al een tijd, maar het lukt vaak niet goed
#12 Ik val in slaap tijdens meditatie, is dat erg?
In het e-book behandel ik de uitdagingen stuk voor stuk. Iedere uitdaging heeft een eigen hoofdstuk. Ik geef er uitleg en context bij, en een hoop tips om met iedere uitdaging in meditatie op een goede, effectieve manier om te gaan. Zo wordt mediteren niet alleen makkelijker; het wordt ook aangenamer, en je gaat steeds meer effect halen uit je meditatie.

Waarom zou je dit e-book lezen? Als je wilt dat:

 • mediteren makkelijker wordt
 • mediterenprettiger en fijner wordt
 • mediteren makkelijker vol te houden wordt
 • mediteren meer oplevert dan het nu doet
 • het geen jaren (van meditatie) duurt voordat je deze dingen zelf ontdekt
 • het je minder tijd kost
 • het rustiger wordt in je hoofd tijdens je meditatie
 • je meer zelfcompassie ontwikkelt

Het e-book kost €7,95 (inclusief 21% btw). Meer info en bestellen

E-book ‘Zo lukt mediteren wél – light versie’

De light-vZo lukt mediteren wél, light versie. E-book Sanne Wurzerersie van het e-book (dat je dus nu cadeau krijgt bij het andere e-book) is compact geschreven.

 • Daardoor makkelijk te printen en naast je meditatiekussen te leggen.
 • Handig als je voor (of juist na) je meditatie op wilt zoeken hoe je om kunt gaan met de uitdagingen die je zelf tegenkomt in het mediteren.
 • Per uitdaging lees je steeds heel concreet en praktisch alléén de tips die je kunt toepassen per uitdaging.
 • Er staan nog wat extra uitdagingen + tips bij, die in het eerste boek niet genoemd worden.
 • Verder staat er dus geen achtergrond in, geen links of andere informatie, die je al in het andere e-book vindt.
 • De prijs is normaal €3,95 en nu krijg je hem er gratis bij

Hoe werkt het?

Als je via mijn e-shop voor 31 december 2017 het blauwe e-book over mediteren bestelt, krijg je via de mail het roze e-book erbij cadeau. Ook krijg je gratis extra meditatietips via de mail. Je kunt met Ideal betalen, of met een overboeking. Meer info en bestellen 

Van een klant uit België vernam ik zojuist dat bestellen niet lukte. Ai, wat vervelend is dat. Blijkbaar zit er een restrictie op mijn e-shop die ik zelf nog niet ken; ga ik onderzoeken. Maar mensen uit België kunnen tot die tijd gebruik maken van de volgende work-around. Als je €7,95 overmaakt naar NL64KNAB0256348995, en me via het contactformulier je e-mailadres stuurt, met de vraag om de e-books, dan komen ze per mail jouw kant op. Excuses voor het ongemak!

Cadeau tip

Ken je iemand die net is begonnen met mediteren? Dan is dit wellicht een leuk en origineel cadeautje. Wil je meer lezen over meditatie, of wil je het leren via mijn gratis online meditatiecursus? Alle info hierover vind je op de meditatiepagina. Veel meditatie-plezier!

Video-tip

Bekijk hier het nieuwste filmpje dat ik maakte over uitdagingen in meditatie:

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach, Den Haag