Bijna ieder mens heeft er wel een: een grote wens. Een wens waarvan je denkt: ‘Dat lukt toch niet.’ Maar is dat zo..? In dit blog daag & nodig ik je uit..

Wat is jouw grote wens?

In december sluiten we het jaar af. Een nieuw jaar komt vaak met beloftes; een schone lei, goede voornemens. Je kent het wel.

Maar: bij die goede voornemens zit zelden die échte wens die we al zo lang koesteren. Waarom niet eigenlijk?

We geloven diep in ons hart niet dat het écht kan

Omdat velen van ons diep in hun hart geloven dat hun wens een onhaalbare kaart is. ‘Misschien in een volgend leven,’ grappen mensen wel eens tegen me. Het randje van pijn dat soms aan die grap kleeft, ontgaat me niet. Het raakt me.

Vaak worden de huidige omstandigheden als dé belemmering ervaren. Dat kan ik me ook goed voorstellen. Zelf redeneer(de) ik ook vaak zo.

Belemmeringen zien in uiterlijke omstandigheden

 • ‘Ik heb kinderen die naar school gaan joh, dan kan ik geen wereldreis maken. Het geld heb ik wel, maar de schoolinspectie zal zoiets voorkomen.’
 • ‘Daar heb ik gewoonweg het geld niet voor.’
 • ‘Ik heb er de opleiding niet voor.’
 • ‘Mijn man vindt het belachelijk.’
 • ‘Ik heb het te druk.’
 • ‘Met creatief werk is geen droog brood te verdienen.’

Zo een paar voorbeelden van omstandigheden waardoor we ons kunnen laten tegenhouden.

Door omstandigheden lijkt de wens zo ver weg

Zulke zaken zetten we tussen onszelf en de wens in, waardoor die zo onbereikbaar lijkt..

Maar is dit wel terecht? Ik zal niet ontkennen dat sommige zaken moeite en tijd kosten, of dat ze lastig zijn. En dat de exacte details van de invulling van de wens altijd precies uitkomen zoals je ze voor je zag. Vaak is het net een beetje anders.

Maar onmogelijk? Dat vraag ik me oprecht af.

Je wens bespreekbaar maken

En daarom wil ik je uitnodigen en uitdagen tegelijk.

Ik wil het gesprek met je aangaan en horen wat je wens is. Wat zou er voor jou moeten gebeuren in je leven, om uiteindelijk als oude bes heel tevreden terug te kijken? Wanneer zou je trots zijn? En blij met jezelf? Waar droom je al jaren van?

Dat éne dat je misschien nog niet eens hardop hebt uitgesproken tegen iemand? Omdat je dacht dat het toch bij dromen zou blijven..?

Heel speciale actie 

Wil jij me in december in Den Haag meer over jouw droomwens én bijkomende belemmeringen vertellen in een coachgesprek? Dan kun je meedoen aan mijn wens-actie.

En die actie is best wel heeeel tof: want je betaalt me alleen voor je sessie als je daadwerkelijk in actie gaat komen om je droom waar te maken.

Als je na je coachgesprek denkt: ‘My god, zíé je wel dat mijn droom onhaalbaar is?’ dan betaal je niets. Mooie deal toch?

Voorwaarden bij deze actie :

 • Vraag je me: ‘Kun je me helpen om de fysieke samenstelling van lood zodanig aan te passen dat het in goud verandert, want dat is mijn grootste wens?’ dan kan ik je niet helpen.
 • Als je met mij en je wens aan de slag wilt, dan verwacht ik dat je goede inzet meeneemt. Daar help ik je mee, maar een basis moet er zijn.
 • Verder nodig ik je uit je comfort zone te stappen. Durf je daar dingen in uit te proberen?
 • Ook is het van belang dat je iets écht wilt. Dat het écht belangrijk voor je is.
 • Vrienden en familie mag ik niet coachen. Wel kan ik indien gewenst mensen doorverwijzen naar andere coaches in Den Haag en omstreken.

Hoe gaat het in z’n werk?

 • Stuur me via het contactformulier jouw wens. En of je bereid bent met mij te ontdekken of je wens haalbaar is en je er dan voor in te zetten.
 • Ik beoordeel alle aanvragen en behoud me het recht voor aan sommige wensen geen coachgesprek te koppelen. (Als aan bovenstaande niet voldaan kan worden, daar krijg je altijd een mail over terug.)
 • Kan ik je bij je wens helpen, plannen we samen het gesprek in en gaan we aan de slag!
 • Als blijkt dat ik je toch geen stap verder kan helpen, hoef je het wens-gesprek niet te betalen
 • Info over tarieven van coachgesprekken vind je hier.

Ik kijk er nu al naar uit om met je samen te werken aan jouw droomwens!

 – Sanne Wurzer, coach, Den Haag