Vandaag is het wereld boekendag, en dat moet gevierd worden.

Zelf schreef ik mijn eerste boek, Blonde Boeddha, in 2006. In 2007 werd het gepubliceerd, bij uitgeverij Synthese. Het boek is nog steeds te koop, via deze website.

Cadeautje voor wereld boekendag

Voor iedereen die het nog niet gelezen heeft, maar die wel nieuwsgierig is, heb ik een leuk aanbod… Je kunt deze hele maand de eerste hoofdstukken van het boek gratis downloaden. Een van de reviews op het boek:

“Blonde Boeddha” is probably one of the most honest books I’ve ever read. It makes you think, makes you analyze, makes you feel uncomfortable at times, then it makes you think and to analyze why it makes you feel uncomfortable… Definitely a book I’d recommend to anyone who’s willing to dig deeper. Brilliantly written. – Katya Gabeli (DJ, violinist and producer).

Andere boeken over persoonlijke groei

Sinds Blonde Boeddha in de verkoop ging, heb ik ook meegewerkt aan het boek ‘Superwise Me‘ van Len Doens. Die spirituele zoektocht die hij startte kwam ook uit op dvd. Het is een docu over 9 wijze mensen, die anderen inspireren, die samen 9 levensvragen bespreken, en workshops over die thema’s geven.

Inmiddels heb ik nog een paar e-books gemaakt:

Gave boeken van andere schrijvers

Misschien weet je dit allang, maar voor wie het nog niet is opgevallen: ik houd ook een pagina bij met inspirerende boeken. Alleen de boeken die ik zelf het allerbeste vind op het gebied van persoonlijke groei, raad ik daar aan. Hier zie je ze allemaal op een rijtje.

Misschien vind je het ook leuk om te connecten op de boekeninspiratie website goodreads.com? Je kunt me daar vinden onder mijn voor- en achternaam.

Fijne internationale boekendag gewenst! Voor het lezen van welk boek zou jij het liefst een dagje vrij nemen komende tijd? Leuk om hieronder in de comments te lezen.

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach, Den Haag