Overzicht met artikelen die onlangs op een extern inspiratie platform verschenen:

1. Waarom we loslaten écht moeten loslaten – 365 dagen succesvol

Arjan & David zijn twee grote inspiratiebronnen van me. Wat een fijne, wijze, leuke eigenzinnige mannen! Ik volg ze graag, vooral hun filmpjes. En nu ben ik gevraagd om te bloggen voor hun succesvolle platform ‘365 dagen succesvol’. Wauw, love that! Het eerste blog dat ik voor ze mocht schrijven gaat natuurlijk over omgaan met emoties, een van mijn favoriete onderwerpen. Het blog lees je hier. >>

2. In 4 vragen naar een leven wat echt voldoening geeft – 365 dagen succesvol

Het tweede blog dat ik voor Arjan & David mocht schrijven gaat over hoe je met vier eenvoudige vragen meer inzicht krijgt in je persoonlijke missie. Die je weer helpt te zorgen dat je meer voldoening krijgt in je (werkend) leven.  Het blog lees je hier >>

3. De kracht van wandelcoaching – House of Awareness

Op het platform House of Awareness mocht ik een blog delen over de voordelen van wandelcoaching t.o.v. reguliere coaching. Daarnaast heb ik ook verteld over het leuke initiatief dat ik met vriendin en collegacoach Jojanneke ben gestart: Coaching aan zee. Een laagdrempelige & frisse manier om te kijken wat coaching voor je kan doen. Wist je ook dat als je bij mij een coachtraject start, dat je dan zelf je coachlocatie kunt kiezen? Mijn coachpraktijk, of een mooie spot in de natuur? De blog over de kracht van coachwandeling lees je hier. >>

4. Wat beweging met je lichaam en geest doet – Platform Onefit

Het zijn sportieve jongens & meiden daar bij Onefit. Toen Onefit oprichter Serge lucht kreeg van mijn lovende artikel over zijn sportabonnement, deelde hij de blog direct op het Onefit platform. We hebben ook afgesproken om te kijken of we tot een leuke samenwerking konden komen; en die komt er ook aan. Wil je meer weten over (wat mij betreft) het fijnste en meest-omvattende sportabonnement ever? En met €20,- korting een maandje uitproberen, via de vriendenlink? Hier lees je er meer over >>

5. Voorbereiden op de liefde in je leven – Nieuwetijdskind Magazine 

Toen het artikel een paar dagen nadat ik het had ingestuurd ineens op de site stond, dacht ik: wow. Dit is wel heel gaaf! Nieuwetijdskind Magazine is namelijk een heel groot en inspirerend platform, dat ik zelf ook graag volg. Erg leuk dat ze mijn artikel over voorbereiden op liefde op hun platform plaatsten. De tips erin gaan over het verdiepen van je relatie met jezelf. Want hoe meer je van jezelf leert houden, hoe mooier en fijner ook je relaties met anderen zijn. Hier kun je het artikel lezen >>

6. 5 Dingen om te doen & onderzoeken om liefde in ons hart toe te laten – Nieuwetijdskind Magazine

En dit was mijn tweede artikel (ook over liefde ja!) op Nieuwetijdskindmagazine. Zo blij dat ik op hun platform mijn inspiratie kan delen, met zo’n groot publiek. Het blog is een aanvulling op het eerdere blog dat ik voor hen schreef. En gaat hoofdzakelijk over de band die je hebt en ontwikkelt met jezelf. Aangezien die aan de basis ligt van alle relaties die we ooit aan zullen gaan. Hier kun je het artikel lezen >>

7. Creëer Rust in je Hoofd – In 10 eenvoudige stappen – Careerwise

Matthijs van Careerwise downloadde onlangs mijn gratis e-book ‘Creëer rust in je hoofd – in 10 eenvoudige stappen’. Hij vond het leuk & handig, en vroeg of hij het mocht delen met de 35.000 young professionals die maandelijks de Careerwise website bezoeken. Natuurlijk zei ik ‘ja’. De tips die in het e-book staan, gun ik iedereen. Het zou geweldig zijn als meer mensen innerlijke rust leren ervaren. Het leven wordt er zóveel leuker op! Hier download je het e-book gratis >>

8. Hoe vind je een goede life-coach? – Travel- en coachingblog van Igor

De afgelopen tijd heeft Igor Kondrat als stagiair meegelopen in mijn praktijk. Hij stelde me 1000 vragen over lifecoaching, over een eigen coachpraktijk opstarten, over coachgesprekken voeren, en nog veel meer. We oefenden samen met coachgesprekken, de voorbereiding, de afronding. Hij leerde over nieuwe vormen van marketing en hoe je jezelf in balans houdt als je dit mooie werk doet. En hij interviewde mij voor zijn eigen inspiratie platform, over het thema ‘hoe vind je een goede life coach?’ Hier kun je zijn interview lezen >>.

Benieuwd wat je ervan vindt. Als je een reactie wilt achterlaten hieronder; graag. Fijne dag!

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach, Den Haag