In dit blog een korte terugblik op de populairste blogs van het afgelopen jaar!

Wat leuk om te zien dat bínnen de populairste blogs ook een trend te zien is..

Het populairste onderwerp in populairste blogs: ‘relaties’. Vier blogs gaan daarover.

Overzicht: Alle blogs die ik ooit schreef over relaties.

1. 10 boeken over persoonlijke ontwikkeling

Leuk om te zien hoe graag jullie lezen over persoonlijke ontwikkeling. In dit blog zette ik 10 boeken over dit onderwerp voor je op een rijtje, die ik zelf erg mooi en leerzaam vond. Boeken waar ik echt iets aan had. Blog lezen >>

2. 9 Tips voor meer rust in je hoofd

Ook een onderwerp waar ik veel vragen over krijg: in mijn coachpraktijk, en via deze blog. Rust in je hoofd krijgen kan op meerdere manieren. In dit blog zette ik 9 tips voor je op een rijtje. Blog lezen >>

3. Een oefening om uit je hoofd te komen

Aansluitend op het vorige onderwerp een oefening om uit je hoofd te komen, gedeeld door schrijfster Lisette Thooft. Voor mensen die van meditatie houden en meer in contact willen komen met hun lichaam en gevoelens. Blog lezen >>

4. Boost je relatie: 12 tips

Als het even wat minder loopt, kan het helpen om even een relatie-check te doen. Doe ik de dingen die belangrijk zijn voor het welslagen van de relatie? Heeft de relatie momenteel de juiste prioriteit in mijn leven? Wellicht helpen deze tips. Blog lezen >>

5. Lucia Rijker over gelukkig zijn (interview)

Een interview met deze vrouw die niet alleen fysiek heel krachtig is, maar ook mentaal en spiritueel. Ze inspireert ontzettend veel mensen. In dit interview vertelt ze openhartig over het thema ‘geluk’ in haar leven. Blog lezen >>

6. De achtergrond van teleurstellingen in anderen

We hebben er allemaal wel eens mee te maken: teleurgesteld raken in anderen. Hoe komt dat toch? Wat zegt het over onszelf? En wat kunnen we eraan doen om er goed mee om te gaan? Een aantal tips. Blog lezen >>

7. Waarom gevoelens loslaten een illusie is

Niemand leert op school over hoe je met gevoelens om moet gaan. Bijna iedereen ontwikkelt daarentegen wel mechanismes om die gevoelens weg te drukken. In dit blog meer over hoe je écht goed met gevoelens om kunt gaan. Blog lezen>>

8. Een goede coach: hoe vind ik die? 

Het vinden van een goede coach is nog niet zo makkelijk. In dit blog leer ik je waar je op kunt letten bij het kiezen van een goede coach, die ook echt bij jou past als mens. Twintig tips over dit onderwerp. Blog lezen >>

9. 10 Bijzondere doe-tips voor jou en je lief

Voor als je eens wat anders wilt doen met je lief, een aantal originele ideeën die in mijn relatie voor blijvende positieve herinneringen hebben gezorgd. Wellicht doe je er een paar nieuwe ideeën uit op! Blog lezen >>

10. Moeizame vriendschappen: tips & tricks

In dit blog vertel ik een persoonlijk verhaal, over hoe ik jarenlang worstelde met een vriendschap. Deze was eigenlijk helemaal niet goed voor me. Maar het duurde lang voordat ik de essentiële lessen eruit leerde. Blog lezen >>

Populairste blogs afgelopen jaar

Ben jij het eens met deze top-10? Mis je nog een blog? Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete blog is en waarom. Als je dat hieronder wilt zetten, maak je kans op 3 prachtige boeken over persoonlijke ontwikkeling. Doe je mee? Reageren kan hieronder. Of via een privé-berichtje.

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

 – Sanne Wurzer, life coach, Den Haag