Op deze blog beantwoord ik de vragen die ik als coach en schrijfster over persoonlijke ontwikkeling & meditatie regelmatig krijg. Dat kan ook een coachvraag van jou zijn! Meer weten?

Misschien heb je wel een heel andere vraag over je persoonlijke ontwikkeling of je leven? Loopt er iets niet zoals je zou willen? Heb je een wens, of een droom maar weet je niet hoe je daar handen en voeten aan geeft? Stuur je coachvraag naar me op als je wilt. Als ik het antwoord weet, beantwoord ik je vraag mogelijk in een blog en/of video. Afbeelding van mediterende persoon, blog over coachonderwerp dat bij je pastIk ben wel druk met coachen en schrijven, dus kan niet altijd snel op de blogverzoeken ingaan.

Dank alvast voor je reactie, je vraag of kwestie & het eventuele delen van mijn blogs via social media. Door de artikelen die je mooi vindt te delen, inspireer je mogelijk ook weer mensen in jouw omgeving. En het helpt mij ook dit te kunnen doen.

Als je interesse hebt in coaching kun je ook via onderstaand formulier contact met me opnemen. Als je het coachonderwerp alvast in je bericht wilt vermelden, dan kan ik je meteen laten weten of het onderwerp zich leent voor coaching. Graag tot horens en tot ziens in Den Haag!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Sanne Wurzer, life coach Den Haag