Net als in mijn privé-leven, probeer ik ook in mijn bedrijf Coaching met Sanne zo milieu-bewust mogelijk te werk te gaan. Het welzijn van dieren en mensen incluis.

Wanneer je mijn producten en diensten afneemt, dan draag je hier indirect aan bij. Ik realiseer me dat we als mensen (te) veel van onze planeet vragen, en dat het belangrijk is dat we ons hier bewust(er) van worden en naar die wetenschap te handelen. Onder andere door onze ecologische voetstap te verkleinen. Door kleine aanpassingen te doen in ons leef- en werkpatroon, kunnen we meer verschil maken dan we vaak denken. Dit probeer ik dus ook te doen met mijn bedrijf Coaching met Sanne. Dit zie je o.a. terug in biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die ik gebruik, fairtrade koffiebonen, dito chocola, biologische theetjes en milieubewuste promotie-middelen en relatiegeschenken, en donaties aan de stichtingen Wakker Dier en Bont voor dieren.

Binnenkort tref je meer informatie op deze pagina over het milieu-thema. Je kunt dan o.a. een pdf downloaden met handige, snelle en zeer eenvoudige lifehacks om zelf milieubewuster te gaan leven en werken, zonder enorm in te leveren op comfort en levensplezier. Ik neem het mee in de nieuwsbrief als de pdf af is.

Hartelijke groene groet,

Sanne Wurzer

Life- en bedrijfscoaching in Den Haag