Voor wie

Heb je dat knagende, onrustige gevoel dat zegt: ‘Ik voel me hier niet goed (meer) bij, ik wil iets anders!’

In werk, relatie of een andere situatie? 

  • Blijf je in een oude situatie/baan/relatie hangen, terwijl je eigenlijk iets anders wilt? Iets dat voor jou veel beter voelt?
  • Heb je vaak een gevoel van innerlijke onrust of stress?
  • Ben je niet helemaal tevreden?
  • Wil je op je eigen wijsheid leren vertrouwen?
  • Wil je meer zelfvertrouwen krijgen?

Als life coach help ik je om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Doelgroep

Coaching met Sanne, informatie, Den HaagMarketeers raden coaches aan om zich te richten op één heel specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld moeders die opvoeden willen combineren met carrière maken, twintigers met keuzestress etc.

Toch kies ik er heel bewust (en eigenwijs) voor om dit niet te doen. Ik vind het namelijk véél te leuk om met vele heel verschillende mensen samen te werken! Veel belangrijker vind ik het dat we ons allebei prettig voelen bij elkaar; dat we een ‘samenwerkingsklik’ hebben en er beiden vertrouwen in hebben dat we tot een mooi resultaat kunnen komen samen. Hier komen we achter via telefonisch- of mailcontact en het intake-gesprek.

Ik ga alleen samenwerkingen aan waarbij ik dit 100% voel en nodig potentiële nieuwe coachees uit dit ook te doen. In deze blog geef ik je alvast tips waar je op kunt letten als het gaat om het kiezen van een coach die echt bij jou past.

Het liefste werk ik met mensen die iets echt graag willen leren of bereiken. Mensen die vaak al dingen hebben geprobeerd. Dingen die nog niet (voldoende) hebben gewerkt. Mensen die desondanks de moed nog niet hebben opgegeven. In tegendeel misschien wel. De mensen die ik in de afgelopen 8 jaren gecoacht heb, dachten: ‘Hm, nou het is nog niet gelukt, maar ik wil het nog steeds. Ik roep er gewoon iemand bij die me helpt het alsnog te bereiken.’

Ik houd van die houding. Die can-do mentaliteit. Want ik geloof, net als jij, helemaal dat jij je doel kunt bereiken. En ik ben net zo gemotiveerd om te zorgen dat het lukt. En dat is leuk, want als twee mensen zich ergens voor inzetten, wordt de kans van slagen zoveel groter. Twee zien meer dan een. De ene partij heeft de innerlijke antwoorden (jij) en de andere helpt ze naar boven te halen (ik). Ik vind het zo mooi om mensen te zien stralen met de nieuwe inzichten die ze opdoen, hun koers die ze veranderen, waardoor ze zich veel beter voelen. En dat ze steeds meer in hun kracht gaan staan. Ik geloof dat ieder mens een groot potentieel heeft. Bijvoorbeeld om gelukkig te zijn, om te kunnen leren, talenten te benutten. Maar misschien nog wel het meeste om helemaal zichzelf te durven zijn, en daar nieuw geluk uit te halen. Zelf merk ik ook dat hoe meer ik mezelf ben (durf te zijn/leer te zijn) en ken, hoe prettiger ik me voel. Dat gun ik jou ook van harte!

Onderwerpen waar ik mee werk

Hier geldt hetzelfde als in de alinea hierboven. Ik houd van diversiteit en werk graag aan verschillende onderwerpen. Van te voren kijk ik scherp of het onderwerp/doel/wens/probleem zich leent voor coaching en of ik met het onderwerp kan werken. Daar ben ik ook eerlijk in. Soms vind ik het niet nodig dat iemand aan coaching begint, ook dat zeg ik gewoon eerlijk. Indien er een ander soort hulpverlener beter zou kunnen helpen dan probeer ik waar mogelijk door te verwijzen.

Een globaal overzicht van onderwerpen waar ik veel mee gewerkt heb: laten groeien van zelfvertrouwen, ‘nee’ leren zeggen, meer innerlijke rust vinden, de relatie met jezelf verbeteren, relaties met anderen verbeteren, meer genieten van het leven, een carrière-switch maken, leren je minder aan te trekken van wat anderen denken, gezond egoïsme aankweken, dromen waarmaken.

Meer weten?

Op de Coaching informatie pagina vind je meer informatie over hoe ik werk.

Op de tarievenpagina vind je de verschillende tarieven, en aanbiedingen/pakketkortingen.

Op de over mij pagina kun je al een beetje digitaal kennis maken.

Op de referenties pagina kun je zien wat eerdere cliënten van mijn werk vinden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor je eventuele vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek

kun je per mail contact met me opnemen: sannewurzer@gmail.com

of bellen/berichten naar 0624097806.

Je bent van harte welkom!

Ja, ik wil maandelijks de nieuwsbrief ontvangen met aanbiedingen en extra tips.

Sanne Wurzer, life coach Den Haag