Inspiratiedag 'Voluit Leven'

Heb jij ook het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu doet? Gaat je leven nu ‘best lekker’, maar voel je dat je de kwaliteit van je leven verder zou kunnen vergroten? Als je er maar de tijd, aandacht en wat hulp bij had? 

Verlang je naar:

 • Werk dat bij je past & voldoening geeft
 • Meer innerlijke rust
 • Een gezond & vitaal lichaam
 • Meer balans in je leven
 • Harmonieuze, liefdevolle relaties

Dan is de Inspiratiedag Voluit Leven op jouw lijf & leven geschreven!

Op vrijdag 17 november bieden we 5 verschillende workshops aan, die jou helpen om meer voluit te leven. Om meer te genieten. Om uit je leven te halen wat erin zit. Hieronder lees je meer over de 5 workshops.

Als je meer plezier uit je werk wilt halen, is het handig om in deze workshop te onderzoeken in hoeverre je huidige werk al of niet bij je past. Het kan ook zijn dat het tijd wordt voor een volgende stap.

Je gaat ontdekken welke zaken belangrijk zijn voor jou om fijn te werken. Wat betekent werk voor jou en weet je waar je energie van krijgt? Je maakt concrete plannetjes om je huidige werk aan te passen of om eerste stappen te zetten voor het vinden van inspirerend werk.

We gaan werken met afbeeldingen, vragenlijstjes, kaarten en vraaggesprekken. Frank zorgt voor input, structuur in je denken en meer overzicht in wat je wilt. Je bent van harte welkom.

Staan jouw gedachten 24/7 aan? Voel je vaak onrust in je lijf? Heb je vaker stress dan je lief is? Of is het misschien lastig voor je om te ontspannen?

In deze workshop leer je hoe je dieper en vaker en op alle plekken kunt ontspannen, en hoe je zelf voor rust in je hoofd en in je lijf zorgt. Ook leer je hoe je het contact en de relatie met jezelf kunt verdiepen.  

We gebruiken onder andere meditatietechnieken en oefeningen en er is de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wat vind je belangrijk in jouw werk en leven? Welke belemmeringen weerhouden je optimaal te presteren en brengen je regelmatig uit balans?

In deze workshop coach je jezelf en elkaar op een persoonlijk gekozen onderwerp, met behulp van een door mij gefaciliteerd stappenplan, tijdens een wandeling langs het strand. Stel dat hoosbuien ons echt weerhouden om naar buiten te gaan die dag, dan onderzoek je met behulp van filmbeelden je persoonlijk gekozen thema en ontdek je op die manier inzichten en antwoorden.

Ervaar wat jij belangrijk vindt om van jezelf te laten zien in jouw werk en leven. En kijk je met nieuwe ogen naar jezelf . Een ding is zeker: je gaat met een energiek gevoel en veel stof tot nadenken naar huis.

Tijdens de workshop "Puur, gezond & mindful eten" laat ik jou door de gezondheidsbomen het bos weer zien. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde informatie ontdek je de diverse aspecten van gezondheid.
 
Daarnaast komen mindful eating en diverse eetstrategieën aan bod in quizvorm en gaan we direct aan de slag met persoonlijke vraagstukken op het gebied van gezondheid en voeding.
 
Na de workshop begrijp jij beter hoe je gezonde voeding en ontspanning met elkaar kan combineren. Met de tools die je aangereikt krijgt tijdens de workshop, kan je direct thuis aan de slag, eventueel met extra aanvullende coaching toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Health & Happiness are already inside you.

Hoe beter je begrijpt wie jij bent, hoe je denkt en communiceert,
hoe beter je in staat zult zijn om tot veranderingen over te gaan.
Wanneer je een relatie hebt gaat deze over drie dingen;
Jij, de ander en jullie.

Dus het is belangrijk om te begrijpen wat er in de onderlinge communicatie gebeurt. We gebruiken de Transactionele Analyse om je rol en je gedrag
binnen de communicatie te onderzoeken en te verbeteren. Bewustwording is een begin om tot actie te nemen om een betere situatie te creëren.

Hoe werkt het?

Je kunt op deze inspirerende dag 3 (van 5) workshops uitkiezen om aan deel te nemen. De workshops duren steeds anderhalf uur en tussendoor zijn er pauzes & lunchtijd. Er worden ook gratis stoelmassages gegeven door Jenny Dijks. 

Welke workshops je ook bezoekt; je gaat sowieso naar huis vol inspiratie, inzichten en concrete stappen die je kunt zetten om voluit te leven!

Dit neem je mee naar huis

 • Nieuwe inzichten over hoe je voluit leeft
 • Een vernieuwde mindset: je denkt weer in (nieuwe) mogelijkheden
 • Energie & ontspanning
 • Inspiratie
 • Concrete stappen om na de dag zelf mee aan de slag te gaan
 • Een goodie-bag vol met mooie verrassingen

Bestel het ticket dat bij jou past

Om iedere deelnemer voldoende aandacht te geven tijdens de workshops, is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Early Bird

Een beperkt aantal Early Bird tickets a €60,- was verkrijgbaar tot 30-10-2017. Vanaf dan is de prijs €70,-. Als je alleen komt, kun je een 'Contemplating Bird ticket' bestellen.

Double Bird

Double Bird ticket €110,- is voor 2 personen. Wil je met meer dan 2 mensen komen? Bestel dan meerdere Double Bird tickets. Dit ticket is inmiddels niet meer te bestellen.

Contemplating Bird

Contemplating Bird Ticket €70,- is voor iedereen die na 30-10-2017 een kaartje bestelt voor het event. Dit ticket is inmiddels niet meer te bestellen.

Locatie, datum & tijd

Datum & Tijd

 • Vrijdag 17 november 2017. 
 • Inloop, koffie & thee vanaf 9.30. 
 • Start & einde: 10.00 – 16.30

Locatie

HCO Gebouw: Zandvoortselaan 146 Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren voor de deur, en er is altijd voldoende plek. De locatie ligt pal tegen de duinen en het strand van Kijkduin aan.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over de dag zelf? Stel je vraag dan aan Frank of Sanne. Wil je specifiek over een van de workshops iets weten? Benader dan via de links hieronder de coach aan wie je iets wilt vragen. Je kunt hier ook de websites van de coaches bekijken:

Stel je vraag aan:

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ken je iemand voor wie deze dag interessant kan zijn? Deel deze pagina gerust via de Social Media buttons hieronder. Wil je alle nieuwe info over de dag volgen via Facebook? Meld je dan aan in het speciale Facebook Event.