Heb je interesse in een samenwerking met Coaching met Sanne? Neem dan gerust contact met me op; dan bespreken we de mogelijkheden.

Onder samenwerking valt voor mij niet of ik advertenties of advertorials wil kopen. Het telefoonnummer op deze website is geregistreerd in het belmenietregister, en is niet bedoeld voor dit soort acquisitie.

Hieronder een overzicht van publicaties (blogs, interviews en artikelen) in de media.

Artikelen in tijdschriften

Libelle

Schrijfster Lisette Thooft interviewde me een tijdje terug voor haar artikel in Libelle over stilte. Omdat ik het zo’n mooi onderwerp vind, werkte ik er graag aan mee. Het resultaat lees je hier, in het artikel: Het geluk van de stilte

Happinez

Schrijfster Lisette Thooft interviewde me voor haar artikel ‘Goeroegirls’. Je kunt het online lezen als je abonnee bent of Blendle hebt.

Blogs op andere platforms

365 Dagen succesvol

Sindskort schrijf ik op freelance-basis blogs voor een van mijn favoriete platforms in de media: 365 dagen succesvol. De eerste twee blogs lees je hier: Waarom we loslaten écht moeten loslaten. En: In vier dagen naar een leven waar je écht voldoening van krijgt.

Nieuwetijdskind Magazine

Voor het platform NTKM schrijf ik af en toe gastblogs, bijvoorbeeld deze twee. Vijf dingen die we kunnen onderzoeken om liefde toe te laten.  En: Voorbereiden op je (ge)liefde.

De boeddhistische omroep

Een tijdlang werkte ik als freelancer voor de Boeddhistische Omroep, daarin schreef ik o.a.a deze blogs: over persoonlijke groei

House of Awareness

Onlangs had ik een leuke ontmoeting met Jane, een van de oprichtsters van House of Awareness. Toen bedachten we dat het leuk zou zijn als ik een gastblog voor hen zou schrijven. Het gaat over de krachtige combinatie van wandelen & coaching. Het blog lees je hier: Wandelcoaching.

E-book op ander platform

Careerwise

Matthijs Hamster van Careerwise vroeg me om mijn gratis e-book over rust in je hoofd creëren ook beschikbaar te maken voor het platform. Het leek me leuk om er meer mensen mee te bereiken; ik gun iedereen rust in zijn/haar hoofd. Daarom kun je het e-book nu ook via hen downloaden. E-book Creëer rust in je hoofd in 10 stappen

Interviews op andere platforms

The Why Girl

Zarayda Groenhart interviewde me over hoe ik mijn baan opzegde om te gaan reizen, en daarna mijn coachpraktijk op te zetten. Echter; het stukje over de coachpraktijk zit er niet meer in. Omdat er gekozen is in dit filmpje te focussen op iets wat heel veel mensen willen: een wereldreis maken. Voor de volledigheid: ik wilde reizen en daarna fulltime als coach werken met mensen. Voordat ik aan de reis begon, rondde ik mijn laatste coachopleiding af. En bij terugkomst (na de reis) ben ik meteen aan de slag gegaan als ZZP’er en life coach. Maar het is nog steeds een leuk filmpje. En de korte versie van het interview bekijk je hier: The Why-Girl interview over je zekerheid loslaten voor avontuur door Zarayda Groenhart

Documentaire/boek 

Superwise Me

In 2009 werd ik door Len Doens gevraagd om deel te nemen aan een documentaire genaamd Superwise Me. Hij had mijn boek Blonde Boeddha gelezen en wilde me er graag bij hebben. Wat was dat spannend en leuk! De documentaire behandelt 9 levensvragen. Je kunt hem hier bekijken: Superwise Me.

In de media

Zoals je ziet vind ik het leuk om mijn werk in de media te brengen. 😉 En dat is niet omdat ik zelf nou zo graag in beeld wil zijn, maar om anderen verder te helpen op basis van wat mij persoonlijk verder heeft geholpen. Zowel in mijn werk, als in mijn privé-leven en in persoonlijke groei. Ook geef ik op dit platform graag aandacht aan waardevol werk van andere mensen/bedrijven. Ik deel alleen wat ik heel goed vind, en de dingen waarvan ik denk dat mijn lezers er iets aan hebben. Om beide redenen vind ik het leuk om met andere bedrijven, ondernemers en platforms in contact te komen over mogelijke samenwerkingen. Dus ik kijk er naar uit je te horen als je hier interesse in hebt.