Coaching: van probleem/wens naar oplossing

Als life coach help ik je snel en effectief met coaching naar de oplossing van jouw vraagstuk/probleem/wens.

 • Wil je meer zelfvertrouwen?
 • Tevredener worden met jezelf?
 • Minder stress ervaren?
 • Meer genieten van je leven?
 • Eindelijk gaan voor die droombaan?
 • Een fijnere relatie?
 • Iets anders bereiken of oplossen?

Allemaal onderwerpen waarmee ik je in een aantal gesprekken verder kan helpen. Het gemiddelde aantal coachgesprekken is 4. Valt mee he? Als je 4 uren nodig hebt, betekent dit dat je voor €316,- al je doel hebt bereikt. (Mijn coaching is (inc btw) €79,00 per uur)

In het coachtraject dat je bij me volgt zetten we ons samen in om je doel te behalen. Jij hebt de antwoorden al in je en ik help je ze naar boven te halen.

Ik word er zo blij van om mensen te zien stralen met de inzichten die naar boven komen. Te zien hoe ze met relatief weinig moeite hun doel bereiken. Het zijn altijd veranderingen waardoor ze zich héél veel beter voelen. Dat gun ik jou ook van harte!

Bij wie past mijn coaching het beste?                                                          

Het liefst werk ik met mensen die er echt voor willen gaan om hun doel te bereiken. Mensen die al dingen hebben geprobeerd. Dingen die nog niet (voldoende) hebben gewerkt. Mensen die desondanks de moed nog niet hebben opgegeven. In tegendeel misschien wel. Mijn coachees dachten: ‘Het is nog niet gelukt, maar ik wil het nog steeds. Dus ik zoek er gewoon iemand bij die me helpt om het alsnog te bereiken.’

Ik houd van die houding. Die can-do mentaliteit. Want ik geloof dat jij je doel kunt bereiken. Zelfs al ben je er al jaren mee bezig geweest.

Hoe werk ik als coach

Voor de coaching maak ik gebruik van diverse technieken die ik in mijn opleidingen en trainingen heb geleerd. Maar vooral werk ik met ‘oplossingsgericht coachen’.

 • Oplossingsgericht coachen zorgt ervoor dat mensen erg snel resultaat boeken. (nog sneller dan met andere vormen van coaching)
 • Het werkt ook nog effectiever dan de meeste andere vormen van begeleiding
 • Bijkomend voordeel van minder sessies nodig hebben is dat een coachtraject betaalbaar blijft
 • Het richt zich op mogelijkheden en oplossingen, i.p.v. op problemen
 • We bedenken in het eerste gesprek een concreet en haalbaar coach-doel
 • In elke sessie bedenk je kleine, haalbare stappen in de richting van het doel
 • Na het gesprek ga je daarmee aan de slag
 • In de volgende sessie bespreken we het resultaat
 • We sturen bij waar nodig, en bedenken dan vervolgstappen
 • Zo werken we naar een concreet doel toe waar de coachee tevreden mee is

Dit heb je bereikt aan het eind van je coachtraject

 • Jouw persoonlijke doel is behaald
 • Je kunt de methode waarmee je je doel hebt bereikt zelf toepassen op andere uitdagingen
 • Je weet hoe je opvolging geeft aan jouw keuzes; hoe je ze realiseert
 • Je zit beter in je vel
 • Je voelt je relaxter en energieker
 • Je voelt meer innerlijke rust /rust in je hoofd
 • Dit valt ook je omgeving op
 • Je kent jezelf beter; je krachten en valkuilen
 • Meestal: je hebt geleerd hoe je op een goede manier omgaat met je gevoelens

Wat investeer je?

Kijk bij tarieven

Wat voor coach ben ik

Lees hier over wie ik ben en waarom ik zo graag mensen coach!

Coaching iets voor jou?

Misschien heb je nog nooit eerder coaching gehad en heb je geen idee of het iets voor je is. Dan kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij me aanvragen. Ik beantwoord daarin al jouw vragen. We kijken samen of coaching past bij jou en je onderwerp. En minstens zo belangrijk: je kunt zelf ervaren of je met mij een klik hebt. Kijk voor meer informatie ook bij Voor wie.

Hoe gaat het verder?

Als je besluit te beginnen, maken we een afspraak voor het eerste coach-gesprek. Meestal ga ik met coachees wandelen op een mooie natuurspot in Den Haag. Strand, bossen, of een stil park. Andere locaties zijn ook mogelijk. Bij mij thuis of in een rustig cafeetje bijvoorbeeld.

Hoe lang duurt het?

Afhankelijk van het onderwerp zijn er meestal zo’n 4-5 coachgesprekken van 1 tot 1.5 uur nodig om je doel te bereiken. Het varieert. Het gemiddelde in mijn praktijk 4 gesprekken. Soms is zelfs 1 gesprek voldoende om alles op een rijtje te krijgen en door te kunnen op je pad. We overleggen dit en zien gaandeweg wat voor jou past en goed voelt. Het blijft altijd jouw keuze.

Wat vonden anderen ervan?

Kijk bij referenties

Contact

Wil je meer weten, of een kennismakingsgesprek plannen? Stuur me een berichtje. Je bent van harte welkom!