Veelgestelde vragen (√©n natuurlijk de antwoorden ūüėČ ) over Coaching aan zee vind je hier:

Voor de wandeling

Tot wanneer kan ik een wandeling boeken?

Je kunt een¬†coachwandeling boeken¬†in de e-shop¬†tot 12.00 ’s middags, op de dag v√≥√≥r de wandeling. Je deelname wordt per mail bevestigd, zodra je Ideal-betaling is verwerkt.

Ik heb geen mail ontvangen?

Als je geen mail hebt ontvangen raden we je aan je spam inbox te checken. Echt niks ontvangen? Neem dan even contact met ons op zodat we je alsnog van informatie kunnen voorzien.

Is het nodig om coachervaring te hebben?

Nee. Alle deelnemers ontvangen van ons per mail een aantal tips. Lees je dit van te voren door, weet je genoeg om een goede luisteraar te kunnen zijn voor andere deelnemers.

Ik wil een cadeaubon van Haagse Schatten gebruiken. Hoe werkt dat?

Als je een cadeaubon van Haagse Schatten bij ons wilt inleveren hoef je niet het aankoopproces in de webshop te doorlopen. In plaats daarvan stuur je gewoon een mailtje waarin je aangeeft voor welke datum je jouw cadeaubon wilt gebruiken. Wij nemen daarna contact met je op. Is de waarde van de bon hoger dan de waarde van een wandeling (15 euro)? Dan zorgen we uiteraard dat je de rest van het bedrag alsnog kunt besteden.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Kijk voorafgaand aan de wandeling even naar de voorspellingen, om daarop je outfit aan te passen. Comfortabele schoenen (die zanderig mogen worden) zijn een pré.

Gaat de wandeling door als er slecht weer voorspeld is? 

Wij houden de voorspellingen ook goed in de gaten. Mochten we het verstandig vinden de wandeling niet door te laten gaan, dan laten we je dat uiterlijk de avond van te voren weten via een e-mail. Je krijgt dan de keuze om jouw betaling als tegoed te zien voor een volgende wandeling of het bedrag teruggestort te krijgen.

Wat gebeurt er als er te weinig deelnemers zijn?

We hebben tenminste vier deelnemers nodig om de wandeling door te kunnen laten gaan. Als er drie of minder deelnemers zijn, gaat de wandeling niet door. Dit zou je dan uiterlijk de avond van te voren per e-mail van ons horen. Dan krijg je de keuze om jouw betaling als tegoed te zien voor een volgende wandeling of het bedrag teruggestort te krijgen.

Wat moet ik meenemen naar de wandeling?

Comfortabele schoenen die zanderig mogen worden. En kleding die is afgestemd op het weer. Eventueel een flesje water, zonnebrand-creme, zonnebril, hoedje/petje.

Wat kan ik het beste doen als ik denk dat ik te laat kom?

We starten altijd om 11.00. Het is handig als je uiterlijk 10.55 uur aanwezig bent. Als je vertraging hebt horen we dat graag van je: we zijn tot 11.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarna staan onze telefoons op stil.

Hoe kan ik het beste bij Strandslag 11/Strandpaviljoen Zuid komen?
Voor reizen met het openbaar vervoer of auto kan je het beste het Markenseplein als locatie aanhouden. Kom je met de fiets en ben je niet zo goed bekend in de duinen? Bekijk dan van te voren de route, of zet Google Maps aan onderweg; veel strandslagen lijken namelijk op elkaar.

Tijdens de wandeling

Kan ik mijn gesprekspartner feedback geven tijdens de wandeling?

Ja. Als je iets mist in het gesprek (waar je wel behoefte aan hebt), of juist niet zo prettig vindt, zeg dit dan vooral tegen je gesprekspartner. Hij/zij kan dan rekening houden met je wensen. Bijvoorbeeld als je ervaart dat je gesprekspartner te veel of juist te weinig vragen stelt. Omdat de meeste deelnemers elkaar nog niet kennen, kan dit erg helpen.

Als ik het verhaal van de ander herken uit mijn eigen ervaring, mag ik dat dan delen?

Het is dan handig jezelf eerst¬†de volgende vraag te stellen: ‘Voegt mijn ervaring op dit moment daadwerkelijk iets toe voor de ander?’ Als het antwoord daarop ‘ja’ is, vraag dan eerst of je iets mag delen over dit onderwerp.

Mag ik ook even in stilte wandelen?

Ja. In de rondes waarin jij aan het woord bent, ben je altijd vrij om te kiezen¬†of je wel of niet wilt spreken. Misschien was je¬†in de vorige ronde ook aan het woord, en ben je nu even ‘uitgepraat’. Of je hebt net een inzicht gekregen, en wil je dit even in stilte op je in laten werken. Voor beide partijen is het prettiger als aan zo’n behoefte gehoor gegeven wordt. Zeg¬†het dus vooral tegen je gesprekspartner.

Na de wandeling

Ik wil (de volgende keer) iemand meenemen, kan dit?

Jazeker; we vinden het erg leuk om nieuwe deelnemers te verwelkomen. Heeft je introducee zin om al wandelend inzichten op te doen? En wil hij/zij er ook graag voor andere mensen zijn? Je introducee kan altijd contact met ons opnemen, of direct een wandeling boeken in de e-shop.

Ik wil graag vaker mee, krijg ik korting? 

Wil je vaker mee wandelen? Dan is de strippenkaart met tegoed voor 5 wandelingen (met korting) misschien iets voor jou. Je hoeft ons dan alleen te mailen zodra je een datum op het oog hebt. Via de webshop of de Facebookpagina vind je de actuele wandel-data.

Kan ik Coaching aan zee volgen via Social Media?

Ja: op onze Facebook pagina delen we de nieuwe wandeldata, leuke aanbiedingen, tips, het weerbericht, en ervaringen van deelnemers. Ook kun je er zelf een review achterlaten, bekenden uitnodigen voor een wandeling, of vragen stellen aan de coaches.

Mijn vraag staat er niet bij

Staat het antwoord dat je zoekt niet tussen deze veelgestelde vragen? Je kan ons bellen of mailen: Sanne: sannewurzer@gmail.com | 06-24097806, Jojanneke: info@hartenzielcoaching.nl | 06-19136706.