Coaching in bedrijven

Coaching in bedrijven is steeds gangbaarder aan het worden. Loop je als medewerker op je werk tegen lastige zaken aan? Kom je ergens niet goed uit? Is er iets dat stagneert, of waar je stress van ondervindt? Heb je burn-out klachten? Of heb je als manager/hr-medewerker wellicht iemand in dienst voor wie dit geldt? Dan kan coaching vaak uitkomsten bieden.

Coaching in bedrijven voor medewerkers vaak (deels) vergoed door het bedrijf. Soms kun je zelf een coach uitkiezen, en sommige bedrijven werken met een of meerdere vaste bedrijfscoaches. Neem voor meer informatie daarover contact op met je manager of de verantwoordelijke HR-manager.

Meer weten over coaching in bedrijven

Wil je meer weten over coaching in bedrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Dit kan ook telefonisch via: 0624097806.

Voorbeelden van onderwerpen in coaching

Onderwerpen die vaak voorbij komen tijdens coaching in bedrijven:

  • Balans tussen werk en privé waarborgen
  • Omgaan met stressvolle situaties
  • De volgende stap in een loopbaan bepalen
  • Het verbeteren van samenwerking met collega’s of manager
  • Valkuilen aanpakken

Tarieven voor coaching in bedrijven 

Coachsessies in opdracht van bedrijven zijn €139,- per uur (excl. 21% btw.). Plus reiskosten (€0,28 per km). Bij grote afstanden wordt er ook een vergoeding gerekend voor reiskosten.

Talent-training voor bedrijven

Op verzoek van het bedrijf Van Dijk Educatie heb ik een talent-programma ontwikkeld. Een groep van 20 door de directie aangewezen high potentials ging een half jaar lang aan de slag in dit talentprogramma. Zowel individuele coaching (met oog op de groei van het individu en het werken met de eigen leerpunten of uitdagingen in het werk) als groepstraining (met het oog op verbeteren samenwerking) kwamen aan bod. Het doel was de deelnemers te helpen volgende stappen te zetten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en samenwerkingsvaardigheden. Omdat iedereen op een ander punt zit, en tegen andere uitdagingen aanloopt, was er veel vrijheid voor eigen inbreng. Men kon zo steeds aan individuele leerdoelen werken. Het programma is afgerond met een 8.4 als gemiddelde waardering van de deelnemers.

Bedrijven waarvoor ik gecoacht/getraind heb

    Coaching voor bedrijvenZakelijke coaching bij coachingmetsanne.com